2022. december 8., csütörtök

Sorozat - A Célszemély

Sok-sok évvel ezelőtt láttam ezt a sorozatot, és most valamiért eszembe jutott. Nem tudom, hogy újra meg tudnám-e nézni, de nem azért, mert túl rossz volt. Az elején nagyon tetszett, izgalmas volt, bár kereszténysége és mély hite ellenére nem vagyok túlságosan nagy rajongója Jim Caviezelnek. Lehet, hogy a szerepe ebben a sorozatban, de amiben láttam, abban sem. Még tervezem megnézni a Monte Christót vele, aztán még eldöntöm. :)


A történet:
A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető. 
 
Lehet, hogy még egyszer meg kellene néznem, nem tudom... De mivel számítógép van benne, és ilyen a nyelvezete, nem sokat értettem belőle. Ráadásul a mellékszereplők néha idegesítőek voltak. A legjobban a két csajt bírtam, akiket Sarah Shahi és Amy Acker játszott.
 

De azért összességében izgalmas volt. Azért legalább 🌟🌟🌟 -ot megér. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése