2017. november 23., csütörtök

Kihívás # Csacsogó party

Igen-igen. A múlt héten sem jelentkeztem kihívással, de mostanában túlélő és alapszinten vagyok. Nagyon sok minden történik egyszerre, nem is érem utol magam, nem is tudom, hogy mikor fogom.
Amikor túl fáradt vagyok, és semmit sem szeretnék csinálni, a legjobb gyógyszer nálam a beszéd. Amúgy is, de ilyenkor duplán.
Tudjátok, hogy oda vagyok a Férjemért, de van egy határ, ami már neki is sok, pedig ő tényleg sokat bír. A héten éjszakás volt, és nekem annyira szükségem volt arra, hogy beszélgessek.
Van egy barátnőm itt Móron, aki mondhatom A barátnőm, amióta ideköltöztem.
Együtt jártunk Baba-Mama Klubba, ovistársak voltak a gyerekeink, és Ő tanította meg az összes gyerekemet úszni. (Kata még hozzájár.) Nagyon jókat beszélgetünk, de sohasem pletyka szinten, vagy csak információcsere miatt, tudjátok, a tipikus "hallottad, hogy mi történt Józsi bácsiéknál"? Nos, nálunk ez nem így működik.

Egyik úszáson odajött hozzám, és megkérdezte: "Mikor jössz át "kávézni"?
Nos ez egy nagyon fontos kulcskérdés, mert tudom, hogy ő is szeret beszélgetni, és hiányzik neki.
Az eset nem a tényleges kávézásról szól, hiszen én nem kávézok, nem is szeretem sem az illatát, sem az állagát, de ez azt jelenti, hogy GYERE, ÉS BESZÉLGESSÜNK!
Ez a mi kis CSACSOGÓ PARTYNK. Ahol csak mi vagyunk, a gyerekek iskolában, oviban, a Férjek dolgoznak, vagy alszanak (mint az én Férjem, aki reggel 7-kor ér haza).
Az azt jelenti, hogy átmegyek, és ő kávézik, én meg kapok egy tábla csokit :), és mindenki a kis függőségével elvan, és közben kibeszéljük a problémáinkat. Magunkból. Leginkább az iskolai gondokról beszélünk, hogy milyen küzdelmeink vannak a gyerekeinkkel, hogy milyen élményünk volt az utóbbi időben magunkkal kapcsolatban (ha fél kilót fogytunk már az is téma!!!)

Úgyhogy szeretettel ajánlom nektek: TARTSATOK CSACSOGÓ PARTYT!
Tudom, hogy néha nehéz megvalósítani, de mindenképpen megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése