2018. január 28., vasárnap

Hálás vagyok #43.

♥ Vasárnap, 21-én tartottuk meg Zsófia szülinapját. Mama azt találta ki, hogy elviszi moziba, így szombaton ott aludt, és mi csak délután mentünk el hozzájuk. A tortát az előző bejegyzésemben láthattátok. Az az igazság, hogy a mi családunk nem annyira tortás, mama szokott csak sütni, de nem esszük meg. Zsófi sem szereti, sem én, sem Férj. Nimród és Kata igen, de ők is mértékkel. Így én már - gondolva, hogy az én szülinapom hamarosan itt lesz, és tudom, hogy a mama tervezgeti a tortát, kértem, hogy ne tegye. Helyette mást rendeltem. :)

♥ Nimi és Kata hóembert építettek, mert akkor esett a hó, és én gyorsan kiküldtem őket. Mégiscsak élmény.

:( Mivel egész hétvégén fájt a derekam, a vasárnap nagy részét is feküdtem.
♥ Sok palacsintát sütöttem.
♥ Nimród zongoravizsgája volt. Nagyon aranyos fazon, szeret nagyon játszani, és gyakorolni is szívesebben ül le, mint a nővére. 
:( Sajnos nem tudtunk elmenni a házaspáros körre. Elég rossz nap volt a hétfői, de megküzdöttük.
♥ Zsófia elment úszóversenyre is, mert "kedve volt hozzá."
♥ Férjjel a fürdőszobába vettünk egy polcot, ami nagyon kellett már, mert a gyerekek mindig kupit csináltak a dolgok között. Én meg szeretem, ha mindennek megvan a helye.
És még mindig Zsófinál maradva, neki is meg volt a féléves gitárvizsgája. Amolyan Zsófis stílusban. :)

Terápiás macskázás Logannal.
♥ Kisfiammal aludni, aki kijárta apánál.
♥ Nimróddal és Katával hazasétálni az iskolából és az oviból, és ők hazafelé jövet tyúkhúrt szedtek. 

♥ Megnéztem egy romantikus filmet, mostanában ilyesmikhez van kedvem. Az volt a címe, hogy Ilyen a formám. (A linkre kattintva megnézeted.)Vicces volt. Jennifer Lopez játszik benne (akit annyira nem kedvelek, max. az alakját), meg Alex O'Loughlin (akit pedig a Hawaii Five O című sorozatban játszik). Maga a film semmi keresztény mondanivalót nem hordoz, de nem is ezért nézzük az ilyen filmeket. Egyszerűen ilyen hangulatban voltam. Egyszerűen aranyos volt, és nagyon sokat nevettem.


 ♥ Elmentem egy kicsit egyedül túrázni Móron. Nagyon jó volt. Nem nagyon keményítettem be magamnak, de nagyon jól esett.
♥ Hóvirágokat láttunk a gyerekekkel.
♥ Nimród elkezdett sakk szakkörre járni, ami az iskolájukban van ugyan, de nem iskolai program. Van itt Móron egy sakkosztály, és már régóta vágya volt. Most tudott teljesülni számára, és nagyon élvezi.
♥ Könyvtárba mentem. Egyedül.
♥ Korcsolyáztak és élvezték.
Már egy ideje gyalog járunk a gyerekekkel, és ők is nagyon élvezik, mi is. 

Nem mentünk iskolai farsangra, amit én nagyon élveztem. Nem szeretjük. Zsófit kivéve, aki mindig mindenen részt szeretne és akar is venni. De sikerült lebeszélni róla. Nem bántam. :)
♥ Szombaton nagyon hideg volt a gyülekezetben, elaludt a fűtés, úgy hogy várni kellett kicsit, mire minden beindul. A gyerekek élvezték. Szép nap volt. A ráadás pedig az, hogy délután elmentünk egy baráti házaspárhoz, és míg ők játszottak, mi gyerekprogramot szerveztünk nekik. Reméljük, hogy jó lesz.
♥ Csoki ízesítésű teát ittam. Érdekes volt.
♥ Degu-és macskasimogatás.
És a legvégére, Kata készített rólunk egy képet a vendégségben. Mert ő mindig ezt csinálja, olyan édes.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése