2018. szeptember 15., szombat

Hálás vagyok #45.

Emlékeztek, amikor réges-régen (de nem egy messzi-messzi galaxisban) írtam a Hálás szombatjaimat: Aztán nem volt időm írni. Mármint nem írtam rendszeresen a naplómba a történéseket, úgy meg úgy éreztem, hogy nem az igazi ám. De most újra van egy remek naplóm, és ezért rendszeresen feljegyzem benne esténként az élményeket. És mindig eszembe jut, hogy mennyi mindenért is lehetek hálás ezen a héten! 


Lassan belerázódunk az iskolai életbe is, most már ténylegesen elkezdtük a tanévet.


Nimród és Zsófia 3 napig Zánkán voltak az iskolával. (Zsófiról nem találtam képet, csak az osztályról, őket pedig nem szerettem volna idetenni.)
Nimród Zánka - hajókázás
Csend honolt itthon, csak Katával töltöttük a délutánokat, és élveztük.
♥ Boltban voltam, és régi ismerősökkel találkoztam és beszélgettem, és tetszett, hogy nem kellett rohanni haza. :) ♥ Tulipánhagymákat vettem. Imádom a tulipánokat.  Vasaltam és pakoltam. ♥ A héten Marvel-maraton volt. ♥ Katával hétfőn este sétálni mentünk, és Ő fotózott.
Kata készítette rólam. Alapvetően nem szeretem, ha fényképeznek, frusztrál, de ő kérte. Így engedtem.

♥ Korán elmentem aludni. Nagyon jó volt, hogy lehetett kicsit később kelni, nem kellett úgy rohanni az iskolába, ahogy szoktunk. Ez jó az oviban, hogy később oda lehet érni. ♥ Kata biciklivel ment oviba, és élvezte.

♥  Nagylányom felhívott Zánkáról. Anyukámtól kapott nyáron egy telefont, és elvihette magával, így sűrűn használta is. :)
♥ Katával úszni mentünk kettesben. Ő lement a víz alá, én pedig sokat úsztam.
:( Elmentem a DM-be, és vettem harisnyákat. Iszonyú drága volt, és első feltével után elszakadt. Kettő is. 
Megcsináltam egy rövidke kis gyülekezeti anyagot a gyerekeknek. :)
♥ Szerdán délben hazaérkezett a két gyermekem, és nagyon örültem nekik. Élményhegyekkel jöttek meg. 
:( A tanulás sajnos még mindig nem erősségünk, de nincs mit tenni, küzdeni kell!   
♥ Katával megint később értem be az oviba, mert találkoztam egy régi ismerősömmel, akivel valamikor (még Zsófia előtt) együtt jártunk be Székesfehérvárra dolgozni. Aztán egyre ritkábban találkoztunk, de most tudtunk kicsit beszélgetni.
♥ Elvittem a leamortizálódott székeinket egy baráti kárpitoshoz. Már nagyon rájuk fért, hogy szebbek legyenek. Nagyon is várom, hogy elkészüljenek, mert egyelőre nincs hova ülnünk. :)
♥ A kedd és a csütörtök az úszásról szól, de ez a nap alapvetően húzós, hiszen ilyenkor van Zsófi szolfézs órája, és Nimród zongorája is. Úgyhogy a csütörtök a kalandos napunk idén is! :)
♥ Még többet pakoltam. Már alakul, de még mindig van mire nézni. 
♥ Szombatra palacsintát sütöttem a gyerekeknek. 
♥ Nimród elkezdte a felnőttek között a sakkedzését. És nagyon élvezi. Hihetetlen milyen sakk-mániás a gyerek, de én ennek persze nagyon örülök.
♥ Zsófiát meghívta egy osztálytársa magához, ahol játszottak kicsit, és Kata is ott maradt. :) ♥ Szombaton természetesen gyülekezetben voltunk. Ilyenkor Zsófia kiéli babamániáját. Nagyon szeretjük Hanna-babát. 
Nimród pedig délutánra szülinapi bulira volt hivatalos. 
♥ A vasárnap pedig a szokásos programot hozta magával. Kertrendezés, vasalás, takarítás, tanulás. Ezek alapvetően unalmas dolgok, de nincs mit tenni. 

A hét üzenete az én kis naplómból:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése