2018. szeptember 22., szombat

Hálás vagyok #46.


A héten csendesség volt itthon. Ami nagy kincs.


Főztem. Borsóleves - zöldbabfőzelék ♥ Nimródkámmal még mindig küzdünk az evéssel. Örülnék neki, ha kicsit bátrabban kóstolgatna. De nem adom fel. :) ♥ Katát meglestem az oviban. Cuki volt.
 
Férj jól érzi magát az új munkahelyen. ♥ A két naggyal zeneiskolában voltunk. Olyan jó hallgatni azt, ahogy egyre ügyesebben játszanak. ♥ Parkoztunk a gyerekekkel. ♥ Vicces reggelek


♥ Megnéztem a Csúcshatás című filmet.♥ Blogot írtam. :) ♥ Úszni járunk. A legjobb dolog, ami történik velünk. Nagyon élvezem, hogy minden héten elmegyünk együtt úszni. :( Zsófikám szemüvegét kerestük. Mert még vannak nehézségeink arra, hogy megjegyezzünk dolgokat, hogy mi hova kerül. És ő nem emlékezett.  ♥ Szerdán hamar hazaértem, és írtam. Írtam és írtam. Nagyon jó volt. ♥ Csokit ettem.
♥ Ziva cicám 9 év után lassanként bejár hozzánk. Nagyon nehéz közel kerülni hozzá. Nem igazán engedi, hogy simogassuk. Még Férjnek sem, aki két szülését is levezette egykoron. Lehet, hogy már öregszik, de mostanában nyitottá vált. És már a házba is bejön.
 
Egyik délután tanítói ankéton voltunk. Katának tanító nénit nézni jártunk az iskolába. Eredetileg úgy volt, hogy még marad egy évet az oviban, mert eddig nem igazán csinált semmit, nem vett részt az ovi munkájában, annak ellenére, hogy okos meg ügyes, csak nagyon gátlásos, szégyellős. Ám most - mivel ő szeretne iskolába menni - , így most türelmi időben vagyunk. Az óvónénikkel egyenlőre szinten tartjuk a problémát. 
♥ Tegnap a boltban sok ismerőssel találkoztam, és beszélgettünk. Néhányan megállítottak, akik a tanítói ankénton is ott voltak, érdekelte őket a kenyérsütés, amiről beszéltem. 
:( A lomtalanításnak és a pakolásnak soha nem lesz vége.
♥ A csütörtök elég húzós: zongora, gitár, úszás. Hosszú és fárasztó nap.
♥ Nagyon élvezem az úszást. A gyerekeim is. Vicces volt, ahogy a sávokban lepacsiztam a gyerekeimmel. Kata is nagyon szeret úszni, már úgy ugrik bele a vízbe, hogy csak na!
♥ Pénteken autómentes nap volt. Gyalog mentünk. 
♥ Hónapok óta nem voltam piacon, de most eljutottam. Nagyon élveztem, mert volt egy különleges nagy beszélgetésem valakivel, akit nagyon bírok, de alig van időnk beszélgetni egymással.  A szerelemről beszélgettünk. :)
Újra írtam. Sokat. :) ♥ Kisfiam két órás sakkedzés után itthon még levezetésként apával sakkozott. Nagyon élvezi és nagyon szereti a sakkozást. 
♥ Amikor a lányaim vendégségbe mennek. 

♥ A két naggyal megnéztük a Szuperzsarut :) Nagyon élvezték. ♥ Végre volt egy jó éjszakám! 
És a végére egy jó kis gondolat:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése