2018. szeptember 21., péntek

Őszi hangulatban

Mostanában újra korán kelek, és ilyenkor még sötét van kint. Nagyon szeretem, ahogy ébredezik a nap, látom a sugarait megjelenni az égen. És szeretem, ahogy egyre világosodik, és Marci, a kakasunk hangos szóval jelzi, hogy itt az ideje kiengedni őket.
Nagyon szeretem a korai ősz hangulatát, illatát, színeit és fényét. Szeretem, hogy ilyenkor reggel még pulóverben vagyunk, de napközben lehetünk ujjatlan pólóban. Szeretem, amikor a növényeken megcsillan a pára. Bár a gyerekeimnek mániákusan mondom, hogy iskolába induláskor ne másszanak bele, mert vizesek lesznek, de nem lehet kihagyni.

Ezek a képek a környékünkön készültek, és Kata készítette őket. :)


Szeretem az őszt, a kedvenc évszakom. Szeretem, hogy változatos, hogy nem unalmas, hogy mindig van mit felfedezni. Még ha reggel ködös és párás is minden, akkor is gyönyörű.

Találtam egy oldalt, ahol fantasztikus fotókat láthattok és autentikus francia otthonról. Én teljesen beleszerettem és lenyűgözött.  Nézzétek és élvezzétek a helyet, a környéket és a hangulatát!



Itthon is nyugalom és béke van, és amikor felmegyek a kert tetejére :) - nem a végébe - más érzés fog el. Gyönyörű.
Ilyenkor a legjobb sétálni a városban és a környéken. És mivel nem tudok elmenni sem francia, sem angol birtokokra, így marad a net és az álmodozás. :)


Ugye milyen szép?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése