2020. június 12., péntek

3. Napi 15 perc - Mi van a táskában?

Ha már a táskákról van szó...
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de az enyémben mindig kupi van. Mert mindig mindent csak beledobálok, és már megyek is tovább. Ez számomra mindig annak a jele, amikor rohanok és egyszerűbb megoldásnak tűnik számomra ez a gyors mozdulat. Aztán persze itthon kipakolok mindent, és igyekszem rendet rakni. De nem, mielőtt azt gondoljátok, milyen rendes vagyok, nem szoktam ám minden nap! :)

Ezért ma kiborítottam a táska tartalmát, és rendet csináltam benne. :) Megszüntettem a papírok, a blokkok, a zsebkendő, Kinder tojás játékok és fadarabok, és az egyéb "anya, vigyázol rá" - kifejezéssel illetett dolgokat, és egész jól néz most ki.
Ezeket hagytam benne, és ezek is szoktak benne lenni.
Kis szatyrok, ebből több is, de most a macskás a kedvencem :) Jellemző! Határidőnapló, amit már egy ideje nem kellett használnom, csak nem olyan régen állt újra munkába... :), kis jegyzetfüzet (azt a pirosat a jobb felső sarokban a kisfiam csinálta nekem egy táborozás alkalmával, vigyázok is rá!), ragtapasz, zsebkendő, betét, pénztárca, dezodor, tollak (van egy tolltartóm is, amit rendszeresen hordok magammal (sok tollal), lévén grafomán, de most ez sem kell, az irataim is ebben vannak, meg most a maszk.
De sok minden belefér a tegnap említett macskás dolgokat, így nem kell sokfelé keresgélnem. Volt idő, amikor soha semmit sem találtam.


Ennek leküzdésére, és mert mindig nyakig turkálok a táskámba vettem egy táskarendezőt, amit addig, amíg dolgoztam, vagy mentem tanítani, jó hasznát vettem, de most, amióta itthon vagyok, nem használom. Egyébként jó dolog, és nagyon praktikus. 

Ez most nem az enyém, mert nem fotóztam le, de meg akartam mutatni, hogy milyen jó dolog is egyébként ez a táskarendező. Nagyon praktikus, és sok minden belefér. Mivel most a kis, sportos táskámat hordom, abba nem kell.  
De nagyon ajánlom, jó dolog, és nem is túl drága. :)

Rendrakásra és lomtalanításra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése