2020. december 1., kedd

1.

Nem tudom hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz (mi nők és persze férfiak is) sok mindent szeretnénk és sok mindenre vágyunk. Én is sok mindent szeretnék, de a legtöbbször még sem veszünk meg magunknak mindent, nem igaz? 

Mindig eszembe jut Carrie Breadshow, aki mindig cipőt vett a pénzéből. Mert a cipő számára nagyon fontos. Persze, mi nők szeretjük a cipőket, bár én inkább a kényelmest részesítem előnyben, amiben nem fázik a lábam és vastag. De azért sokszor szeretnénk egy cipős szekrényt, nem igaz? Azon gondolkoztam, hogy még sohasem volt magas sarkú cipőm. Ezt most komolyan írom. Tényleg. 

Szerintem nem is tudnék benne menni... Egyszer elhatároztam, hogy fogok venni egy magas sarkút, de még nem tettem meg, mert inkább a kényelmesre szavazok.
Szóval, sok dolgot szeretnénk és még több mindenre vágyunk. 

Nektek is van listátok? Mármint, hogy mi mindent szeretnétek, de aztán mégsem veszitek meg? Nekem van ilyen, nem tagadom. :) Sok mindent szeretnék, de az ember ne legyen telhetetlen!!!!
Nálam szokott olyan lenni, hogy hirtelen, csak úgy ad hoc módon veszek magamnak valamit, mert miért ne tenném? Szerintem anyaként néha ez megengedhetem magamnak, ti nem úgy gondoljátok? 
De persze el kell gondolkodnunk azon is, hogy mmi az, ami igazán kell és mi az, ami igazán fontos a számunkra. 

Az én egyik vágyam most egy egyszerű dolog: 

Sajnos tönkrementek a kiszúróim, és a gyerekeim már nagyon várják a mézeskalácsot. 
Ti mit szeretnétek magatoknak?  

2 megjegyzés:

  1. De jó a kérdés! Semmi nem jut eszembe, de annál több, ha a gyerekeimre gondolok. Vagy a férjemre. Végülis, te is magadnak szeretnél sütikiszúrót, hogy a gyerekeid örüljenek.:)

    VálaszTörlés