2014. december 21., vasárnap

Házasságos Advent 18.

Annyira akartam írni ezeket a bejegyzéseket, és van is a fejemben sok ötlet, amivel kicsit vagy nagyon jobbá tehetjük a házasságunkat, de ugye van az úgynevezett Élet, ami nagyon zajlik és történik.
Nálunk Férj még mindig jár dolgozni, de nem úgy egyszerűen. Éjszakás volt az elmúlt héten, és még ma is megy éjszakára, aztán reggel 7-kor hazajön, alszik egy kicsit és délutánra megy vissza :(
Közben készülünk hazamenni a szüleimhez, ahová én sütöm meg a család süteményét, és még bele se fogtam, mert közben búza jött, amit széthordtunk a barátainknak, és még elintéztünk amolyan utolsó simításokat.
Eközben barátokat látogattunk, rokonokat, mert kórházban voltak, de már hazajöhettek, és kicsit elcsúsztam mindennel. A bejegyzésekkel is.

Emiatt gondoltam arra, hogy a mai feladat nagyon egyszerű lesz!

Engedd pihenni! 

Na, ez az ami nehéz karácsonykor! De mégis...

Tudom, hogy ez így karácsony környékén nagyon nehéz, mert mindenki rohan, siet, süt-főz, készülődik... De én azt tapasztaltam az utóbbi időben, hogy semmi értelme úgy rákészülni, hogy idegesek és ingerlékenyek leszünk. Mert akkor miért is beszélünk "szeretet-ünnepéről"?
Látom a családomban és körülöttem élőket, hogy most, ezalatt az idő alatt akarják bepótolni mindazt, amit meg lehet csinálni egész évben nem sikerült. Sosem értettem, hogy miért kell karácsony előtt ablakot pucolni pl.
Szerintem éppen elég főzni meg sütni.
Bocs, ünneprontó leszek, én nem szoktam :) Vagyis csak a szüleimnek sütök, mert anyósom sokkal profibb ebben, mint én, de ő is inkább ideges az ünnepek alatt, minthogy a várakozásban és a pihenésben élne.

Férjtől én is kaptam 1,5 óra pihenési időt. Szerintem erre szükség van. És egyébként is, minden megvár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése