2021. október 6., szerda

Jill Mansell: Te vagy a titkom!

Már sokszor írtam és mondtam, hogy lelkes és nagy rajongója vagyok a romantikus irodalomnak, bár tény, hogy nem mindegyiket bírom elolvasni. Jill Mansell azok között van, akiket nagyon szeretek, és akiket szívesen olvasom. Nem csöpög túlságosan, érzed, hogy a szereplők küzdenek az érzéseikkel, gondolkodnak, vannak benne mélyebb gondolatok is. 

Ezt a könyvet még nyáron olvastam el, de akkor valahogy elfelejtettem megosztani és írni róla. Nyárra éppen az ilyen könnyed stílust szeretem, mert az a cél, hogy kikapcsolódjál. Nem? 

Mansellt szeretem. Aranyos. És van, amikor ez kell az embernek. Igazából nem is írnék semmi mást róla. Elolvastam, és tetszett.

A történet: 

 Lainey ​okos, vagány lány. Csak az a gáz, hogy jelenleg nincs állása. De egy apró turpisság (na jó, nem annyira apró) hozzásegíti az álommelóhoz. Tengerparti kisváros, csodás villa – ez Lainey új munkahelye. Csak annyi a feladata, hogy megvédjen egy visszavonult, idős hollywoodi sztárt a túlbuzgó rajongóktól. Ugye hogy megérte az a kis hazugság egy ilyen szuper munkáért?
Aztán felbukkan Seth, az idős sztár vonzó unokája, aki elképesztően jó hapsi. És ahogy kell, Lainey és Seth közt működésbe lép a kémia. De mit szólna a férfi, ha tudná, hogy Lainey hazudott?
Persze nem Lainey az egyetlen, akinek titkai vannak. Ebben a villában mindenki rejteget valamit… 


„Könnyed, vicces, szívderítő. Tökéletes kikapcsolódás.” SOPHIE KINSELLA 

NEW YORK TMES-, USA TODAY- és THE SUNDAY TIMES-bestsellerszerző új regénye. Jill Mansell művei eddig több mint 10 millió példányban fogytak el a világban. Világsikerének titkát már sokan próbálták megfejteni. Könnyed stílusa, szédületesen jó humora, csavaros történetei és életszerű párbeszédei mind hozzájárulnak óriási népszerűségéhez. Azon ritka szerzők egyike, akik a legkönnyedebb témától a legsúlyosabbig képesek bemutatni a női élet örömeit és buktatóit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése