2021. október 28., csütörtök

Julia Quinn - Rossz kor

A délelőttök a szokásos mederben zajlanak. Pakolás, főzés, rendszerezés (és még nincs vége!), és délutánra elfáradok. A gyerekek besegítenek, de vannak dolgok, amiket én szeretek csinálni, a magam módja szerint. Például a könyveimet, ha leszedem a polcról, mert letakarítottam, én szeretem visszarakni, mert nekem nem mindegy, hogy kerülnek vissza. Mindig írók szerint, és ABC-sorrendben, de még ezen belül is máshogy. :) Van egyfajta mániám, és mivel túl sok a könyv, de nincs elég polc (nincs könyvtárszobánk!) mindig logikázni kell a könyvekkel. És én ezt élvezem. :)

Délután azonban, mikor már elfáradtam, és még mindig nem látom a végét, leülök, keresek egy könyvet, és olvasok. Vannak olyan könyvek, amikkel küzd az ember, mert nehéz vagy nekem magasröptű, de átküzdöm vele magam. Nagyon kevés olyan könyv van, amit nem olvasok el. Van, ami évek óta a polcon van, a "majd egyszer" kategóriába, de nem tudom, hogy újra olvasom-e, vagy elolvasom, de az esélye megvan... :)

Nos, délután ismét kezembe vettem egyet. Tegnapról kitalálhatjátok, hogy a Bridgerton-folytatást.

Francesca Bridgertonról igen kevés szó esett az eddigi könyvekben, a sorozatban is. De hát tudni véltük, hogy lesz története, és persze, hogy szerelmi. :) 

Lehet, hogy túl gyorsan olvastam el egymás után a két könyvet, és bár ez is tipikus Quinn volt, szerelmes és romantikus (és valóban el tudnám képzelni Henry Cavillt Michaelként), de az előző nekem jobban tetszett. Ami azt illeti, az eddig olvasott Bridgerton-sorozatból az előző tetszett a legjobban. Én szeretem a tisztességes, őszinte embereket, és Sir Phillip az volt. Ebben a könyvben a jó férfi meghal, hogy a kicsapongó szerelme eshessen. 

Kicsit még emészteni kell, de az biztos, hogy a következő két résznél (ami még hátravan), hiszen a Bridgerton családban 8 gyerek van!, nem fogom ilyen gyorsan elolvasni egymás után a két könyvet! 

De mondtam, hogy őszi szünetben olvasni fogok. Sokat. :) És ma is lesz egy ilyen terv. Mert utána újra kezdődik az iskola...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése