2019. január 20., vasárnap

Hálás vagyok #50.

Mindig izgatott vagyok, amikor esténként leírom, hogy mi minden történt, és néha olyan kevésnek bizonyul a hely a noteszemben, de ez olyan jó érzés. Mert az látszik, hogy tényleg történik valami és élet van, és az élet szép és jó benne lenni!

Rohangálás a városban, posta, bolt, villamosbolt. Hihetetlen, hogy mennyire türelmetlenek az emberek, és mennyire szeretnek beszólogatni, csak mert kicsit várni kell. Én ezt sohasem értettem, és nem is tudok mit kezdeni vele. A csekkeket be kell fizetni, és ehhez sorba kell állni. Sajtos tésztát főztem, a család nagy kedvence. Kakaós csiga és barackos párna from Penny.Házaspáros kör volt hétfőn, és mi tartottuk Férjjel. Gyermeknevelés témában, szerintem elég jó volt.Miután hazaértünk, mindenki gyorsan elaludt, még a kenyér is benne maradt a kenyérsütőben. Este koncertet adtak a gyermekeim

Nimród zongoravizsgázott.Férjjel lelkiztünk és nagyon jó volt.Hisztimentes indulás. Ez ez anyuka legnagyobb öröme és vágya reggelenként. Még nem megy mindig, de igyekeznek. :)Zsófival 0. órára sötétben mentünk. Írtam és írok, még ha kicsi az anyag, akkor is. Kötöttem és MacGyvert néztem. Még mindig nagyon vicces.Kedden nem főztem. :) :)Nimróddal könyvtárban voltunk, és gyalog jöttünk haza. Sajnos nem annyira lelkesedik az olvasás iránt, mint a matematika iránt, így kénytelen voltam bevetni ezt a technikát, és most úgy néz ki, hogy bejött. Esti közös olvasás, és ez nagyon jó érzés volt. Fáj a lábam, és március vége még nagyon messze van. Élveztem a főzést, ami bevallom, ritkán van. Gombapörkölt tésztával mindenkinek, nekem magamnak meg toroskáposzta. :)Vasaltam és mostam.Új könyvbe kezdtem: Katie Fforde: Szerelmes levelek. Eddig akcióba nyomultam, meg nyomozásban, most egy kis romantikában.
 ❤Nimród folyamatosan olvas.Meghívókat hordtunk szét Zsófival a szülinapi bulijáról. Már nagyon várja. Van a NatGeo csatornán egy jó kis műsor, hogy melyik étel hogyan készül. Ez a közös tévénézős műsorunk. Nagyon vicces és jókat szórakozunk közben. Csütörtök hajnalban arra keltünk, hogy Zsófi beteg lett. Elkapta a hasmenéses vírust, így két napra itthon fogtam. Nem kellett orvoshoz menni vele, nagyon jó fej a doktornő. Ritkán vagyunk betegek, és ha csak ilyesmi van, akkor ad igazolást. Persze, ha nagyobb a gond, akkor el szoktunk menni.Befejeztem a kötést, és már csak össze kell állítani a pulóvert!Zsófia kreatívkodott itthon. Este velem aludt, amit nagyon élvezett és én is, mert ritkán szokott ilyesmi történni.Krumplis tészta, mákos kalács, gumicukros süti. :)Szombaton gyülekezetben voltunk. A gyerekek énekeltek.
 
❤Nimród zongorázott. Ez volt az első igazi szolgálata egyedül. Büszkeség van!
❤Mákos kalácsot sütöttem a gyülekezetbe pénteken, és nagyon örültek neki. Ez a kedvenc, és mindenki nagyon várja. Véletlenül rossz gombot nyomtam meg, és letöröltem egy halom emailt, így egy csomó levelem elveszett.Nimi panaszkodott, hogy fáj a hasa, így az volt a reakciója, hogy velem alszik. :)A hétvégén nyugodtan és jól aludtam. Kétszer fürödtem egy nap. Tudjátok, milyen jó érzés volt?A tanulás most Nimróddal megy nehezen. Iszonyú sokat küzdünk emiatt. Zsófival sokkal jobban élvezem ezeket a perceket. Bár vele is megharcoltuk, az biztos.Zsófi vicces rajza a családról.
❤Esett a hó, és a gyerekek, meg a szomszéd kislány szánkóztak a kertünkben. Egyedül voltam itthon. Igaz, egész nap vasaltam és ruhákat pakoltam, és nagyon kikészült a lábam, de akkor is jó volt. Eltörtem a kedvenc tálamat. Zsófi egész szombaton babázhatott, nagyon élvezte. Nagyon szereti a gyerekeket, és a gyerekek is őt. Ahogy a kicsit tudják mondani: "Zsófi!" Nagyon cuki.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése