2019. január 17., csütörtök

Sorozatajánló - Nagy kedvenc - Nyomtalanul!

Emlékeztek, hogy az egyik alkalommal írok arról, hogy beszélek egy új/régi kedvenc sorozatomról. Nos, ez az!
Még egykoron akkor néztem, amikor volt tévénk, és ment valamelyik adón. Mondjuk tévénk most is van, de nincs értelmes műsor benne. Egy időben persze filmnézésre sem értem rá, de most annyi mindent tudok pótolni. Vasalás és főzés közben ez  nagyszerű dolog. :)
Nos, régen ment ez a Nyomtalanul című sorozat. És akkor tényleg függő lettem.
Szerintem az egyik legjobb nyomozós-sorozat, ami készült. Nagyon izgalmas volt.
És jó volt a csapat is összeválogatva.

Aztán eszembe jutott, hogy régen láttam már, és úgy emlékeztem, hogy nem is láttam végig az egészet, így most, kb. 8 évvel később újra néztem. De nagyjából emlékeztem a részekre. Mégis jó volt és különleges így visszanézni. Lehet, hogy egyszer újranézem majd. Nem hiszem, hogy várok 8 évet. :)

AZ ALAPCSAPAT
Tudjátok, egy igazi amerikai sorozat elengedhetetlen feltétele: egy afroamerikai, egy latin színész mindenképpen kell. Egyébként ezzel nincs bajom, sőt, én nagyon bírom őket. A főszereplő Anthony LaPaigla (Jack Melone) körül forgott minden, és higgyétek el, jól megírták. Nem volt túl nyálas, nem volt túl művi, még a szerelmi kapcsolatok is.
Nem éreztem, hogy túl sokat foglalkoznak velük (eltekintve egy-két részt), ellenben mindig az volt a cél, hogy megtaláljanak valakit, aki eltűnt. És én ezt nagyon élveztem. Nem tudom, hogy egy igazi rendőr, vagy FBI-os rábólintott volna-e, hogy valóban így működik-e minden, de tudjátok... jó volt ez így!
És hát minden sorozatba kell egy szépfiú, itt ő volt, Eric Close (szerepe szerint MartinFitzgerald). És persze benne volt Poppy Montgomery is. Rá emlékezhettek, mert már írtam róla.
Szóval, jó kis sorozat volt. Elég sokáig is bírta, de én még bírtam volna. :) Kevés sorozatra mondom ezt. :)


Aztán csatlakozott hozzájuk Roselyn Sánchez. Ő mondjuk nekem nem kellett bele, az eredeti felállás jó volt, tetszett, de hát valamivel fel kellett dobni Danny Taylor szerelmi életét is, nem igaz? Mindenesetre jó volt ez így! Sajnálom, hogy vége. 


A történet: 
Az eltűnt személyek felkutatásával foglalkozó FBI-ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Hatalmas a versenyfutás az idővel, a tapasztalatok szerint ugyanis, ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei minimálisra csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem a precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és hozzátartozók gondos kikérdezésével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint megtalálni a hozzájuk vezető utat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése