2020. február 13., csütörtök

ÉLETSZÖVŐ # 44. HOGYAN NÉZNE KI EGY TÖKÉLETES NAPOD?

# 44. Hogyan nézne ki egy tökéletes napod?

A mai napom tényleg közel vagy legalábbis nagyon közel volt egy tökéletes naphoz. Persze ez relatív ugye, mert kinek mi a tökéletes, de ma tényleg nagyon jó volt. Mivel a héten itthon van Férj, sok időt töltünk együtt, és sok közös programot csinálunk. 
Tegnap úszni voltunk, ma pedig, miután a gyerekeket elvittük iskolába, kihordtunk pár meghívót. Lesz egy egészségügyi előadás, amire néhányan jelentkeztek, és elvittük nekik. Jó volt, mert olyan érzés volt, hogy együtt vagyunk szolgálatban. Tudjátok, az egészség nagyon fontos. 
Aztán elmentünk a boltba, vásároltunk, ezt is ritkán szoktuk együtt, pedig nagyon szeretünk együtt vásárolni.
Arra figyeltünk, hogy ne csináljunk semmit, de tényleg semmit. Ezt a napot tudatosan így terveztük. Reggel nem ágyaztunk be, hanem hazajöttünk, és végre csendben és nyugalomban tudtuk aludni egy kicsit. Ez talán meglepő lehet, mert mindenki azt várja, hogy hú, van ám munka (házi és kerti - és ez igaz), de tudom, hogy Férjnek mostanában stresszes a munkahelye, és neki a legjobb stresszcsökkentő az, ha alszik. Én inkább folyamatosan beszélek :), de neki erre van szüksége, és miért ne teremtse meg az ember, ha szereti a másikat, nem igaz?
Aztán elvitt ebédelni, ami szintén romantikus volt. És nem, nem a Valentin nap miatt, hanem a közelgő szülinapom miatt. Szóval jó volt.

Aztán persze volt benne idő a gyerekekkel, uszodába mentünk Nagylánnyal, és még fürdőzésre is jutott idő. Szóval, ez a nap elélg tökéletes volt. 
Ez lett volna még a nap fénypontja, és bár az uszodába vittem könyvet, és este is mindig ott van velem, ma nem jutott rá idő. De ettől még a tökéletes napomhoz tartozik!
És neked?


Ne várj a tökéletes pillanatra, 
hanem ezt a pillanatot tedd tökéletessé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése