2024. április 27., szombat

Minden nap ünnep! - 04.27.

 Minden nap ünnep!


 
Füles születésnapja – április 27. Ő az én kedvenc szereplőm, karakterem ebben a mesében.
Füles születésnapja április utolsó szombatján, idén pedig április 27-én van. A melankolikus és gyakran cinikus karakter A. A Milne „Micimackó” című művében évtizedek óta szeretett szereplője maradt ennek a gyerekkori történetnek. 
 
1926-ban egy klasszikus született, A. A Milne kiadta novellásgyűjteményét, amely egy antropomorf plüssmackót, Micimackót, emberi barátját, Christopher Robint ábrázolja, valamint vegyes gyűjteményt más állatokból, leginkább ezen a különleges napon. Füles az az állat, amely egy ilyen nagyszerű jótékonysági kezdeményezést inspirált Austinban, sorait és általános karakterét a mintázott kitömött szamár szerencsétlen viselkedéséből veszi, hosszú, nehéz feje és nyaka miatt a kitömött szamár meglehetősen szomorúnak és lehangoltnak tűnt. a fej és a nyak súlya miatt a szamár állandóan a föld felé fordult.
 
Lloyd Birdwell hozta létre ezt az ünnepet, és bár nem esik egybe a szamár tényleges, kitalált születésnapjával, az ünneplés fantasztikus platformot biztosít a texasi austini közösség számára, hogy pénzt gyűjtsön a területen érdemes jótékonysági szervezetek számára. A rendezvény ingyenes és szórakoztató az egész család számára, és 1974 óta minden évben megrendezésre kerül a Pease District Parkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése