2023. november 2., csütörtök

#195. Apró örömök - 11.02.


 🍁 Hála az életért.
🍁Tököket kaptunk ajándékba. Ibiza tök, a kedvencem. A gyülekezetben egy család termeli, és annyira szeretem. Így itt jártak Móron és hoztak. 
🍁Megvettük a konyhába az új asztalokat és székeket. Nagyon izgatott vagyok.
🍁Ma nagyon erős migrénem volt, és mindenki olyan aranyos volt itthon. Ráadásnak megkaptam a macskát is. :)
🍁Régi fotókat nézegetni, amikor a gyerekek még olyan cukik voltak. 
🍁Begyújtani a benti kályhába, mert kezd hideg lenni.
🍁Jane Austen: Értelem és érzelem - még mindig a kedvencem. Ebben a BBC-s változatban főleg. Láttam a másikat is, de ez közelebb áll hozzám.
🍁Levest főzött Férj. Sajnos még mindig nem működik olyan jól a kezem, de már alakul. Most többet van a konyhában Ő. Amúgy is, és ha már ott van, akkor főz valamit. Remek ember.
🍁Megnéztem egy sorozatot. Grand Hotel Miami, ez volt a címe. Szeretem az 1 évadosakat. Azt hittem, hogy egy jó kis nyomozós sorozat lesz, de ez inkább szappanopera-szerű valami volt. Azokat nem bírom, de ezt a 13 részt kibírtam. Elég nyálas volt, meg minden, olyan tipikus szappanoperás, nagyjából minden kiszámítható, és túl tökéletes. Nem is bírtam volna még egy évadot belőle, de a főszereplő srác kockás haza azért tetszett. :)
 
🍁 Annyira nem vagyok hálás azért, mert valaki feltörte a Facebook oldalamat, ami szerinte biztos jó ötletnek tűnt, de én nem lelkesedtem. Viszont készítettem egy újat, és tudtam válogatni, hogy kit ismerek és kit nem, kit követek és kit nem. Ez azért jó ebben. 

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése