2023. november 10., péntek

#203. Apró örömök - 11.10 - Film - Az ötödik elem



♥ Reggel korán kelni, és színezni :)
♥ Jó környezetismeret óra
♥ Úgy éreztem, hogy fáradt vagyok, ma nem volt annyi türelmem, mint szokott, de ezt az esőre fogom. A gyerekeken is érezni lehetett.
♥ Gyógyszertárba mentem Magnéziumért
♥Szeretem a gyerekeimet.
♥ Ne mondjátok el senkinek, de megcsináltam egy beadandó dolgozatot Zsófinak, mert kedvem volt hozzá. :) Általában nem szoktam segíteni a gyerekeimnek, de most úgy gondoltam, miért ne?
 ♥Nimród felvételi versenyen volt. Azt mondta a matek könnyű volt, de a magyar nehéz. Ez utóbbi amúgy is nehezebb neki.
♥Várni az esőben.
♥Itthon kicsit csendben lenni, bár Férj valami vicces és idióta kínai kungfus filmet néz. 
♥Amikor a macska odabújik hozzá.
♥Ma nem fotóztam.
♥ Lelkizés a gyerekeimmel
♥ hála a felhőkért - úgy csodálom sokszor őket, azokat az árnyalatokat, színeket, formákat
 ♥ Zsófi kérésére Vitéz Lászlót néztünk :)
♥ Ray
♥♥♥♥

Az egyik nagy kedvenc Bruce Willis filmem! Szerintem nagyon jó. Pedig nem vagyok sci-fi rajongó, de a film nagyon ott van. Szerintem jól megrendezett, jó a szereposztás, és a szinkronról nem is beszélve. 

Nem túlzottan bonyolult a történet, mégis jól van összerakva. Amolyan igazi felnőttmese a szó legnemesebb értelmében. Örök életű film. Szuper a látványvilága, tele van poénos, akciódús jelentekkel. A dívás rész hihetetlen sokat emelt a film hangulatán, nagyot dob rajta a zenéje is. Minden színész a helyén van, Cris Tucker telitalálat volt, Geszti hangjával egyszerűen isteni. Bruce Willis hozza a szokásos megmentem a világot formáját, Milla Jovovichnak meg valószínűleg talán élete legjobb szerepe. Gary Oldman pedig remek gonosz tud lenni. Ő egy nagyszerű színész. És nekem még a zene is tetszik benne, pedig csak ritkán figyelek rá.

"Az idő nem fontos, csak az élet számít"

A legjobb mondat a filmben.

 ITT MEGNÉZHETŐ:


Tartalom:

Minden ötezredik évben feltárul egy kapu két dimenzió között. Az egyikben található az univerzum és benne mindenféle életforma. A másikban a Gonosz, melynek csupán egy célja van: elpusztítani az Életet. Csak a titokzatos ötödik elem mentheti meg a világot az ötezer évenként feltámadó Gonosz pusztításától. Így az univerzumnak minden ötezredik esztendőben szüksége van egy hősre. A XXIII. század veszélyekkel és furcsaságokkal teli univerzumában, New Yorkban egy nem mindennapi hős, Korben Dallas (Bruce Willis) szembeszáll a Gonosszal, hogy megvédelmezze az emberiséget.

Fantasztikus!

 Fantasztikus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése