2023. november 17., péntek

#215. Film - Hat nap, hét éjszaka

Na, ki szereti Harrison Fordot? Én ifjú korom óta rajongok érte. A kedvenc színészeim között van. Szinte minden filmjét láttam. Van ebben a fickóban valami, ami kicsit mássá teszi őt, mint a mai sztárok. Még akkor is, ha háromszor házasodott, de mégsem volt sohasem botrányokkal teli, meg minden. 

Ellentétben Anne Heche-szel, aki nem tudta kontrollálni az életét. Meg is halt egy száguldás közben.

Már régebben is szerettem volna ajánlani, hogy aki még nem látta, nézze meg, aki meg látta, újra nézze meg, mert 1,5 óra remek szórakozás. Harrison Ford tud vicces lenni. 

ITT MEGNÉZHETŐ

 Történet:

Quinn (Harrison Ford) kemény, ámde csöppet sem ambíciózus pilóta, aki rozzant teherszállító gépén fekete fuvarokat vállal egyik trópusi szigetről a másikra. Kényelmes életén esze ágában sincs változtatni. Robin (Anne Heche): sikerorientált és céltudatos nő, egy New York-i magazin szerkesztője, aki újdonsült vőlegényével nyaral egy egzotikus déltengeri szigeten. Egy sürgős munka azonban Tahitira szólítja, ezért repülőgépet bérel, melynek pilótája nem más, mint a laza Quinn. Az össze nem illő pár (vagy mondjuk úgy: tűz és víz) "repülőtörést" szenved egy lakatlan szigeten, s megkezdődik a veszélyes kalandokkal, az annál is veszélyesebb perpatvarokkal, és ami a legveszélyesebb: egy kis románccal tarkított váratlan vakáció, amelyhez foghatót nem reklámoznak utazási irodák. És akkor még említést sem tettünk a váratlanul felbukkanó vérszomjas kalózokról, akik a szigeten rejtegetik összerabolt kincseiket.  

Nagyon sokat nevettem rajta. 

A mai napig idézgetünk belőle, ha valami vicces helyzet adódik.

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése