2024. június 8., szombat

Upsy Daisy Nap – június 8.

 Upsy Daisy Nap – június 8.

Az Upsy Daisy Napot minden év június 8-án ünneplik, és arra buzdít, hogy engedd be életedbe a pozitivitást. Igen, előfordulhatnak olyan zökkenők az életút során, amelyek demotiváltak és stresszesek lehetnek. Ha azonban minden nap hálát fejezünk ki, és hisszük, hogy minden nap ajándék számunkra, akkor pozitív hozzáállással folytathatjuk tovább és leküzdhetjük a kihívásokat. Azok a tetteink és döntéseink, amelyeket akkor hozunk meg, amikor eldöntjük, hogyan reagáljunk egy adott eseményre, azok, amelyek megtörhetnek vagy megtörhetnek bennünket.

Az Upsy Daisy Nap Stephanie West Allen ötlete, aki 2003-ban létrehozta ezt a napot. Az ő elképzelése e nap mögött az, hogy a humort, a nevetést és a pozitív hozzáállást részévé tegye az életnek. Az „upsy-daisy” valójában a 19. század közepére nyúlik vissza, és arra használták, hogy bátorítsanak egy gyermeket, aki elesett, vagy akit felszednek.
 
Nem rejtély, hogy ha jó hozzáállással ébredsz, simán indulhat a napod, és produktívabb és boldogabb lehetsz. Azt is hiszik, hogy az életszemléleted, és az, hogy hogyan reagálsz az utadba kerülő helyzetekre, a Te döntésed. Ha következetesen negatívan reagálsz a helyzetekre, és több problémára gondolsz, akkor boldogtalan leszel.
Meglehetősen könnyű hálásnak lenni az áldásokért, amelyeket kaptunk. Lesznek idők, amikor az élet valóban kihívás elé állít bennünket, de rajtunk múlik, hogy meg tudjuk-e látni a fényt az alagút végén. De ha nem próbálunk optimista hozzáállást felvenni, nem érhetjük el a legnagyobb boldogságot az életben. Ha egyszer megpróbáljuk, meglepődhetünk azon, hogy milyen jó érzés belülről, és végül a mi fényességünket sugározza, ezáltal fényt hozva mások életébe.
 
Ezért az Upsy Daisy Nap fontos, és ezen az egy napon hinned kell, hogy bármi történik, az a legjobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése