2020. március 3., kedd

ÉLETSZÖVŐ # 63. Nyertél valaha valamit? Ha igen, akkor mikor és mit?

#63. Nyertél valaha valamit?


Ritkán veszek részt bármiféle ilyen játékban. Anyukám szerint mi egy "peches" család vagyunk, és én ezt sokáig el is hittem. Ma már tudom, hogy nem létezik ilyesmi.
De egyébként igen.  Kettőre emlékszem.
1) Egyszer nyertem egy kisebb szekrényt, valamilyen keresztrejtvényen. De Pestre kellett felmenni érte. Az unokatesómat kértem meg, aki ott élt, hogy hozza már el, mert el szekrény miatt nem mentem volna fel Pestre. Nem is akarták neki odaadni, de mivel ő egy határozott ember, így elintézte. Most is használom, a bibliai jellegű gyerekanyagok sorakoznak rajta.

2) Férjjel már házasok voltunk, és minden évben megvettem a Füles évkönyvet. Most is, csak mostanában elfelejtem beküldeni. De még friss házasokként ezt megtettem, volt időm ragasztgatni, vagdosni, beküldözgetni. Nyertünk is egy 4 fős családi belépőt a Tropicariumba. Mivel akkor még nem voltak gyerekeink, csak Zsófi a pocakomba, a család legkisebb tagjait, a keresztlányunkat (sógorom lánya) és Férj unokatestvérét (nagybátyja lánya) vittük el, akik egyébként egyidősek. :) Vicces egyébként, hogy egy osztályba jártak.


Néha nyerünk, néha tanulunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése