2024. április 28., vasárnap

Minden nap ünnep! - 04.28.


A Marvel alkalmazottai 1995. április 28-án létrehozták a Nemzeti Szuperhős Napot, hogy megünnepeljék mindenki kedvenc szuperhősét. Ez csak a szuperhősöknek szól – mindannyian tudjuk, hogy a gazemberek nem érdemlik meg a saját napjukat. Mégis, a szuperhősök napja mögött meghúzódó gondolat az, hogy tiszteljük azokat, akik szolgálnak és védelmeznek, miközben harcolnak a gonosszal. Nem számít, ki a kedvenc hősöd, a minket inspiráló valós vagy kitalált emberek tiszteletben tartása értékes ügy április 28-án.
 
Egy olyan napon, amely a szuperhősök ünnepléséről szól, nem meglepő, hogy a Nemzeti Szuperhős Napot a Marvel Comics alapította 1995-ben. Mostantól, 1995. április 28-i születése óta minden évben ezen a napon gyűlnek össze az emberek, hogy megünnepeljék kedvenc hőseiket. . Nem számít, hogy a kiválasztott hősök kitalált vagy valós, ez az a nap, amikor hálás lehetsz értük.
 
Ha nem ismeri a Marvel Comicsot, gondoljon azokra a szuperhősökre, akiket felnőttként szerette (és valószínűleg még mindig szeret). Pókemberről, Thorról, Vasemberről, Fekete Özvegyről, Marvel kapitányról és sok más rajongói kedvencről beszélünk. Ezek a hősök mind a Marvel képregényekből származnak, a „The Fantastic Four”, a „The Avengers” és az „X-Men” alkotói. A Marvel szuperhősök azonban nem az egyedüliek. Ha rajongsz Batmanért, Wonder Womanért vagy Supermanért, akkor ezeket a szuperhősöket a DC Comics készítette, és ugyanúgy ünneplik őket ezen a napon!
 
Tudtad, hogy az első szuperhőst 1936-ban hozták létre? Phantomnak hívták, és saját képregényével kezdte egy amerikai újságban. Ez volt az első ismert kezdete egy publikált szuperhősnek, és ma már több száz ismert hős létezik, akiket mindenki szeret.
 
Ami a valós szuperhősöket illeti, a Nemzeti Szuperhősök Napja azokat is elismeri, akikre nap mint nap felnézünk. Nem számít, hogy maszkot, köpenyt, bozótot vagy egyenruhát viselnek, mindenkinek van valakije, akit szuperhősnek tart. Ez a nemzeti ünnep úgy kezdődött és nőtt ki, hogy mindenki példaképei megérdemelt kiáltást kapjanak bármilyen kemény munkáért is. Ki a kedvenc szuperhősöd?
Nekem egyértelműen Hawkeye! ❤️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése