2024. október 18., péntek

Országos Csokoládé Cupcake Nap – október 18.

Országos Csokoládé Cupcake Nap – október 18.
A Nemzeti Csokoládé Cupcake Nap minden évben október 18-án van – ezen a napon az irodai pihenők mindenhol megtelnek különleges örömmel, amit csak a csokis cupcake okoz. A csokoládé cupcakes egy 1796-os American Cookery című szakácskönyvből született, és azóta világszerte őrületté és desszertté nőtte ki magát. Értékeljük tehát mindazt, ami az ízletes csokoládé tortákról szól, és azt a boldogságot, amelyet mindenkinek hoznak, aki élvezi őket.

A csokoládé cupcakes először az első amerikai szakácskönyvben jelent meg írásban. Ez az amerikai Amelia Simmons volt, aki 1796-ban egyszerűen az American Cookery címet adta könyvének, és újszerű, egyedi méretű süteményeket mutatott be. De ezeket a finom finomságokat csak 1828-ban hívták cupcakes-nek, amikor egy másik szakácskönyvben először megalkotta a kifejezést. Valójában azelőtt, hogy a muffinsütők szélesebb körben elérhetőek lettek volna, az emberek olyan kis edényekben sütöttek cupcake-t, amilyeneket csak találtak – kerámiacsészékben, ramekinekben, vázákban. A kezdetben új, amerikai ötletként kezdett elterjedt az egész világra kiterjedő édességkedvenc.
 
A cupcake-őrület végső soron a 2000-es évek közepén tetőzhetett, amikor egy híres manhattani pékség a Szex és a város című filmben szerepelt, de a csokoládé cupcake-k minden sütőbemutatón, versenyen vagy versenyen feltűnnek, és a roppant alappillérek. az irodai születésnapi vagy ünnepi partik többsége. A csokoládé cupcake-k olyan örömmel szőtték be az utat az életünkbe, hogy megérdemlik a saját nyaralásukat.
 
Nemzeti csokoládé Cupcake Day Kapcsolódó ünnepek:
 
Országos Csokoládé Torta Nap
A csokis cupcake nagy testvérei, ugyanazt a finomságot kapjátok nagyobb, gazdagabb, sűrűbb, dekadens módszerrel a nemzeti csokitorta napon. Tekintsd meg ezt a lehetőséget, hogy megmutasd sütési készségeidet, és kényeztesd barátaidat és családtagjaidat valami különleges, ínycsiklandó és csokoládés finomsággal.
 
Nemzeti forró csokoládé nap
Nem azt mondjuk, hogy fel kell olvasztani és meginni a csokis cupcake-t, de mi illik jobban egy finom csokis cupcake-hoz egy hideg, téli napon? Forró csokoládé. Ez a nap annak a meleg, elégedettségnek a megbecsülése, amelyet egy kellemes, gőzölgő forró csokoládé hoz mindannyiunknak.
 
Nemzeti Cupcake Nap
A National Cupcake Day mindenféle cupcake-nek országos ünnepe. Igen, ez azt jelenti, hogy vörös bársony, vanília, karamell, sárgarépa, a neved – ez az összes cupcake-hez való. És persze ebbe beletartozik a csokis cupcake is. Annyira különlegesek, hogy két napot kapnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése