2024. október 17., csütörtök

#674. Őszi pillanatok

Először is, szeretném megköszönni Nektek, hogy továbbra is követitek a blogomat, és olvastok. Hálás vagyok. Sajnos - valami ok miatt - nem tudok hozzászólni a saját blogomhoz, valami tiltást van, amit még nem tudtam megoldani. Ezért nem válaszoltam NEKTEK, akik írtatok nekem. De próbálkozom. :) 
 
Na, de más, izgisebb téma! AZ ŐSZ. Amit nagyon szeretek!
Hogy mi a jó benne?
 
Várni a madarakat! Mi már megvettük a szotyit télire, és felraktuk a kis etetőket is. De majd csak november végéről látunk neki az etetésnek, amíg találnak bogarakat, addig nem.

 
Diót szedni, bár én mostanában voltam, és szinte mindegyik megfeketedett. Elkapott valami betegséget... Kár érte. Mert a dió nagyon finom és egészséges!

 
 A gesztenyében gyönyörködni. Az elsőseim előszeretettel gyűjtögetik, amikor a parkban vagyunk. Azzal szoktunk számolni. Aztán otthon remélem, hogy készítenek belőle valami figurát is.

Az iskolánk előtti parkban él mókus, de már régen találkoztunk vele. Reméljük, hogy fogjuk látni.Annyira cuki állatok.

Az erdő illatát érezni és a falevelek közt sétálni. Az ősz a kedvenc évszakom, szeretem a színeit és a hangulatát. Szeretem nézni a színeket, és a fákat ilyenkor.
  A sütőtök megsütve örök kedvenc. A gesztenye nem, de nagyon szeretem. A gyülekezetben van egy testvér, aki sűrűn hoz a gyülekezetbe ilyenkor, és annyira finom. Mi is próbálkoztunk vele, de nálunk nem vált be.Nagy szomorúságomra.

De persze lehet, hogy valaki a sült gesztenyére esküszik. :)
Lakik nálunk egy süni család, de ritkán látjuk őket. Augusztus végén hallottuk, ahogy motoszkálnak, valószínűleg valahová befúrták magukat. Azért jó lenne őket látni.

 Gumicsizmát húzni, bár nekem nincs. :) A sárgát nem venném fel, az biztos. De láttam szépeket.

 
 Mogyorót szedni, enni. A szüleimnél szokott lenni, ahogy dió is. Karácsonyi ajándékként szoktam kapni, de sajnos idén ez sem lesz. Pedig a mogyorót nagyon szeretem. De megoldom, majd eszek mogyorós csokit! :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése