2024. május 15., szerda

#320. Sorozatajánló - Sue Thomas - F.B.Eye

 Emlékszem, hogy még a nyíregyházi kis lakásomban éldegéltem, és ilyenkor vasárnap délutánonként, amikor nem volt semmi programom vagy nagyobb tervem, akkor szívesen kötögettem és sorozatokat néztem. Már akkor előjöttek ezek az allűrjeim. De szeretettem. 

Erre a sorozatra is emlékszem, hogy ment délután, de szerintem 2-3 részt ha láttam. Aztán most, hogy pár napot itthon töltöttem (sajnos ismét az a fránya ízületi gyulladás), ráakadtam újra. Amúgy is szeretek nosztalgiázni, még ha néha veszélyes is :), de azért gondoltam, megnézem. Igazán kellemes volt. Olyan übercuki sorozat, amikor mindenki kedves, nincs benne annyi akció, de vicces az egész hangulata. Szórakozásnak és kikapcsolódásnak jó. 

Én ezeket a sorozatokat vasalás és pakolás közben szoktam nézni. Most feltett lábbal tettem, mert így kellett. 

Azért tény, hogy Yannick Bisson már akkor is sármos volt. 

De ami nagyon tetszett, hogy a sorozatban felbukkant az igazi Sue Thomas, akiről készült ez a sorozat, mert hogy valóban létezett. És valóban az FBI-nál dolgozott.

Történet:
Sue Thomas nem egy átlagos szőke lány. Gyerekkora óta keményen dolgozik azért, hogy a normális emberek életét élhesse, ez azonban reménytelen. Bárhová megy, mindig feltűnést kelt és együttérzést vált ki. Sue süket, ám mindezek ellenére tökéletesen beszél, s eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa, fogyatékosan is meg helet váltani a világot. Sue Thomas az FBI egyik nélkülözhetetlen munkatársa lesz, akinek sorsát számtalan kalandon keresztül kísérhetjük nyomon.
 
Én azért mindenkinek szeretettel ajánlom. Kicsit betekintést enged a süketek világába és az elfogadásba. És persze Levi, a cuki kutya sem semmi benne! :)
 
Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése