2024. szeptember 6., péntek

Országos Olvass egy könyvet Nap – szeptember 6.

Országos Olvass egy könyvet Nap – szeptember 6.
 

A szeptember 6-i Nemzeti Olvass egy Könyvet Nap minden könyvbarátot arra hív, hogy hódoljon kedvenc hobbijának. Az új világok életre keltésével a könyvek megvilágosítanak és izgalmas kalandokba visznek bennünket. Más médiában páratlan módon megkérdőjelezhetik az emberi tapasztalattal kapcsolatos nézőpontunkat. A technológia által elárasztott világban a National Olvass egy könyvet Nap arra ösztönöz bennünket, hogy elhallgatjuk a zajt, és lapozzuk egy kicsit.
 
Míg a Nemzeti Olvass egy Könyvet Napról feltételezik, hogy az Egyesült Államokból indult ki, a nap történetének egyéb részletei nem tisztázottak. Egyértelmű azonban, hogy sokak számára ez a nap üdvözlendő. Szóval, a mai nap tökéletes alkalom, hogy szánjunk egy kis időt az „olvasnivalók” listájára.
A könyvklubok népszerűsége a könyvek iránti folyamatos szeretetünkre utal. Az 1600-as évekig nyúlnak vissza a női bibliatanulmányozásokhoz. De az elmúlt néhány évtizedben az olvasás sokkal társadalmibb elemet kapott könyvklubok miatt és olvasókörök által.
 
Bizony, az élet elfoglaltsága határozottan akadályozza olvasási elfoglaltságunkat sok más tevékenységgel, amely verseng az időnkért. Az elektronikus platformok megkönnyítették számunkra az olvasást útközben. - Már aki szereti, mert én továbbra is a KÖNYV mellett voksolok! - Az elfogyasztott könyvek közel 20%-a ma már elektronikus platformokon keresztül történik. Bármilyen formátumot is szeretne, fogd meg vagy töltsd le a könyvet a verem tetején, és merülj bele!
Mit olvasol most? Oszd meg velem! Velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése