2024. szeptember 17., kedd

Országos első szerelem napja – szeptember 18.

 

Országos első szerelem napja – szeptember 18.
Emlékszel, ki volt az első szerelmed?❤️ És nem az ovis kori szerelemre gondoltam. 🙂

Szeptember 18-án ünnepeljük a nemzeti első szerelem napját. Ez a nap kifejezetten tükrözi az első pillangók a gyomorban érzést, az első randevút, és azt az első szikrát egy romantikus partnerrel. Mindannyian találkozunk szerelemmel valakivel, akit csodálunk, és ez az a nap, amikor visszatekintünk az első alkalomra. Ez egy keserédes nap, amelyet többféleképpen is meg lehet ünnepelni.
 
Az Országos Első Szerelem Napja 2015-ben kezdődött, és továbbra is minden évben megünneplik. Az ünnep az Egyesült Államokban kezdődött, és minden évben nemzeti szinten ünneplik. Arról nincs szó, hogy ki és miért hozta létre ezt a napot. Csak annyit tudunk, hogy valaki biztosan emlékezett az első romantikus partnerére, hogy ez sikerüljön. Az emlékek édes melankóliája segített elindítani ezt az ünnepet.
 
Az ünnep létrejötte előtt már voltak ünnepek a szerelem megünneplésére, mint például a jól ismert Valentin-nap február 14-én és a nemzeti szerelem napja szeptember 30-án. Ezek az ünnepek egy-egy napot jelentenek jelenlegi partnerüknek, vagy valakinek az életében, akit szeretnek. A nemzeti első szerelem napját ugyanígy lehet megünnepelni, de ez inkább egy emlékezési sáv.
 
Azért hozták létre, hogy emlékeztessen minket, hol kezdődött minden a saját életünkben és mások életében. Létrehozásának egyik oka az volt, hogy felhozta azokat az emlékeztetőket, amikor először éreztünk szerelmet egy romantikus kapcsolatban. Ezek az emlékeztetők lehetnek jók vagy rosszak.
A szerelemnek nincs kezdő dátuma, de akkor kezdődött, amikor az első ember megtette első lépését ebbe a világba, mert ez magától jön. A szeretet olyan érzés és érzelem, amelyet másoknak adhatunk, és korlátlanul viszonozhatjuk nekünk; de ezt a napot kifejezetten az első szerelmünk emlékére hozták létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése