2020. január 1., szerda

Életszövő # 1. MI AZ AZ EGY DOLOG, AMIT A LEGESLEGJOBBAN SZERETNÉL EBBEN AZ ÚJ ESZTENDŐBEN?

Új év, új kezdet. Legalábbis mindig ezt mondják.
Én a folytatásban hiszek. Az élet folyamatos folytatásos regény. Az, hogy milyen egy-egy fejezet, az teljesen rajtunk múlik. Én szívesen írom az enyémet, és mivel szeretem a romantikát, ezért mindig ilyen műfajban gondolkozom és úgy is szeretném megélni a mindennapokat. 

Nem hiszek abban, hogy újévi fogadalmakat kell tenni, és abban is biztos vagyok, hogy az emberek többsége betartja. Az utóbbi napokban, amikor otthon voltam a szüleimnél, beszéltem pár - számomra fontos emberrel -, akik elhatározták, hogy változtatni fognak az életükben bizonyos dolgokon. És hogy ez amolyan újévi fogadalom lesz. Én személy szerint nagyon szurkolok nekik, de ismerve őket, vagy legalábbis néhányukat, attól tartok ezeket nem fogják tudni megtenni. Nem azért, mert nem bízom bennük, ó, én nagyon is, és nagyon szurkolok nekik. 
Nagyon nehéz kilábalni és újra kezdeni úgy egy évet, hogy nem ér pozitív hatás, nem erősítik benned azt, hogy értékes ember vagy, hogy fontos, amit teszel, vagy legalábbis valami jelzést adnak. Én mondtam ezeknek az embereknek, hogy megszüntetném az életemben azokat az embereket (akármilyen nehéz is), akik le-vagy visszahúznak. Nem tesz jót. 
Láttam, hogy mivé változtatott kemény, meglett férfiakat és csalódott, szomorú nőket. Mármint az, hogy értéktelennek tartják őket. 
Úgyhogy én azt határoztam el, hogy ebben az évben távol tartom magamtól (amennyire lehet) a negatív embereket és hatásokat. Nem lesz könnyű, de azért igyekszem. 

#1. MI AZ AZ EGY DOLOG, AMIT A LEGESLEGJOBBAN SZERETNÉL EBBEN AZ ÚJ ESZTENDŐBEN?

Egy dolgot sajnos nem tudok írni. De lehet, hogy kettőt sem, inkább többet.
Sok mindent szeretnék ebben az évben.
A magam részéről az, hogy munkát szeretnék találni. Talán ez az a dolog, amit a legjobban szeretnék.
A másik pedig az, hogy a testvérem élete rendbe jöjjön. Nagyon szurkolok neki!

ÉS NEKED?

2 megjegyzés:

  1. Én szeretném, ha minden gyerekem megtérne. Talán ez most a legfontosabb. Imádkozom, hogy találj munkát. Bízd Újra Életed Krisztusra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez valóban nagyon fontos. Mi is azt szeretnénk, ha a gyermekeinknek személyes tapasztalata lenni Jézussal.
      Neked is BUÉK!

      Törlés