2020. január 10., péntek

ÉLETSZÖVŐ # 10. MIT ÁLMODTÁL UTOLJÁRA?

Tegnap az a helyzet állt elő, hogy valami ügyetlenkedésem folytán letöröltem, vagy kitöröltem :( néhány bejegyzést, ami az év elején született. Ez kicsit elszomorított. Rájöttem, hogy vannak jelei a fáradtságnak. Ezt bizonyította az is, hogy tegnap az uszodában nem voltam képes olvasni, helyette majdnem elaludtam. Tegnap este korán le is feküdtünk, és ma reggel (pedig korán kelő vagyok) 6-kor még ültem az ágyban és arra gondoltam, hogy annyira nem akarok elindulni és nem akarom ezt a reggelt. 
Na, ilyenkor eszembe jut drága Férjem, aki fél 5-kor kel, hogy ő mennyire nem akarhat felkelni... :(
Mindenesetre próbálok kicsit összeszedettebb lenni, bár magamat ismerve ezzel lesznek problémák. 
A január amúgy is egy nehezebb hónap számomra. Megterhelő, de majd csak túl leszünk rajta.
Tudjátok, azért az optimista gondolkodás nagyon fontos!

#10 - Mit álmodtál utoljára?


 
Álmodni jó. Már ha emlékszik rá az ember. Én nem mindig szoktam. Vagy nem mindig emlékszem rá. Sokáig rossz alvó voltam, és minden zajra felriadtam. Volt már olyan, hogy arra ébredtem, hogy valami akciójelenet közepén vagyok, és persze álmodtam már romantikusat. 
Lehet, hogy összefüggésben van az, hogy milyen könyvet olvasok lefekvés előtt? Csak mert nem mindig Bibliát olvasok.
Gondolkoztam, hogy mi az utolsó álom, amire emlékszem, de az valami zagyva álom volt. Emberek, akiket alig ismertem és emberek, akiket ismertem és mindenféle helyzet adódott. Szaladtunk, énekeltünk, játszottunk egy furcsa szobában. Nem is értem...  
Nem várom ennek pszichológiai megfejtésére. Van úgy, hogy az ember agya egyszerűen csak elfárad, vagy fel akar valamit dolgozni.


És neked?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése