2020. január 13., hétfő

ÉLETSZÖVŐ # 13. MELYIK A KEDVENC DALOD?

Nem vagyok egy nagy zeneértő ember. Nem is annyira szeretem a zenét, magamtól ritkán hallgatom. Tinédzserkoromban volt utoljára, hogy elővettem a lemezjátszómat és ott hallgattam az éppen aktuális kedvenc zenéimet, de mostanában nem szoktam. Férjnél ellenben mindig szól a zene. Mondjuk azt a zenét szeretem, mert hasonló ebben is :) az ízlésünk.De alapvetően nem tudom, hogy a kérdés milyen zenére vonatkozik.

#13 - Melyik a kedvenc dalod?

Ha pop-rock zene a kérdés, akkor egyértelműen Vikidál Gyula! Minden mennyiségben.És ez a dal, amit nagyon hangosan szoktunk hallgatni az autóban:

Ha komolyzene, akkor egyértelműen Vivaldi: Négy évszak. Az autómban mindig az szól, már a gyerekeim is jól ismerik. De szívesen hallgatom, amikor valaki énekel és tehetséges. A gyerekeim rendszerint eljátszanak nekem (ki zongorán, ki gitáron) egy-egy nekem tetsző darabot.  Egy időben a Kis kece lányom volt a sláger.  Még most is szeretem. :) Most is van egy családi kedvenc darab, amit Kisfiam rendszeresen játszik a család kérésére. 
Ő egy nagyon cuki kisfiú. Lehetne az én kisfiam is, de nem ő. :) Még nem videóztam le, ahogy ezt a darabot játsza. Goedike: Tánc Ez a darab címe, és nálunk, a családban nagyon népszerű.

És neked?

Minden dal mögött egy titkos történet bújik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése