2020. január 25., szombat

ÉLETSZÖVŐ # 25. Minek a hangját szereted a legjobban?

Pár napra eltűntem, mert egész hétvégén programunk volt. De most pótolom.

01.25. - Minek a hangját szereted a legjobban?




Igazából ezen sokat kellett gondolkoznom. Talán ezért furcsa, hogy a CSENDET választom. Miattam is furcsa. Én alapvetően szeretem a csendet, és szeretek egyedül lenni. Pedig nagyon társasági ember vagyok, és minden ellenére szívesen beszélgetek. Ha társaságban vagyok, és azt érzem, hogy ellaposodik valami, egy beszélgetés, a hangulat, azonnal késztetést érzek arra, hogy megszólaljak, és megmentsem a helyzetet.  Mert egyébként nagyon szeretek beszélgetni és beszélni is. Nem egyszerűen azért, mert hallatni akarom a hangomat, egyszerűen csak azért, mert úgy érzem, hogy az emberek biztosan unatkoznak, ha csend van. :) Pedig nem.
De az az igazság, hogy amióta megszülettek a gyerekeim van egyfajta alapzaj, amit nehezen, sőt egyre nehezebben viselek. Sokszor kérem, hogy legyenek csendben, mert már megszoktam magam körül a csendet. 
Meg persze a madárcsicsergést. :)
És te?

Az életben kevés hang fejt ki akkora érdeklődést, 
mint egy kopogás az ajtón.

2 megjegyzés:

  1. mióta gyerekek vannak, félek a csendtől...jobb a néha kibírhatatlan végtelen csacsogás, kiabálás, mint a csend...az ő esetükben gyakran rosszkedv, bántódás, sérelem, félelem van a háttérben. És JOhanna csendjét sem szeretem. Őt csacsogni szeretném már :-) szóval sokat változott a csendről a véleményem. Én szeretem a csendet. De nekem a 12 éve tartó fülcsengés miatt sosincs csend....majd egyszer...addig inkább a családomat és barátaimat
    hallgatom -)

    VálaszTörlés