2020. január 12., vasárnap

ÉLETSZÖVŐ #12. HOL LENNÉL MOST LEGSZÍVESEBBEN?

Nagyon jó nap volt. Délelőtt egyedül voltam itthon. Férj reggel elment úszni, a gyerekek anyósomnál voltak, így lazaság volt itthon. Persze nem volt, hiszen főzni kellett, vasalni és pakolni, de akkor is jó az egyedüllét bizonyos szempontból, és máshogy, mint az iskolai időben.
Aztán 1 óra körül a lányok hazajöttek, és a nagylányom teljesen egyedül nekiállt tanulni, amitől teljesen elájultam. Nagyon büszke voltam rá.
Aztán a Legkisebbnek úszás órája volt, én vittem el. Ilyenkor, vasárnaponként úgy van, hogy Kata úszik, én végignézem, és ott vagyok, mert nagyon szereti ezt, hogy bátorítom. Utána szoktam egy órát maradni, míg Férj hazaviszi Katát. Jót tesz. Már bátrabban úszok. Még fiatalkoromban egyszer rám ugrottak úszás közben, lenyomtak a víz alá, és majdnem megfulladtam. Azóta csak úgy vagyok hajlandó úszni, ha nem dugom le a fejem a víz alá. Ez nagy küzdelem egyébként.
Ám mostanában elkezdtem figyelni arra, mert sokat fáj a derekam, hogy jobban és jól ússzak. Lassan, a magam módján. Eléggé jól alakul. :)

# 12. HIPP-HOPP OTT LEGYEK, AHOL AKAROK, LEGYEK... HOL LENNÉL MOST LEGSZÍVESEBBEN?
Ezt ugye nem kellett mondani? Nekem Párizs mindig jó ötletnek tűnik.
De most azt érzem, hogy ott vagyok, ahol lennem kell. A családommal. A gyerekeimmel, akiket nagyon szeretek, és akik már alszanak, és Férjjel, aki a legjobb és legcsodálatosabb ajándék, akit valaha kaptam, és akit nagyon szeretek.
És Te?

Mikor elhagysz egy csodálatos helyet, 
magaddal viszed, bárhova is mész.

3 megjegyzés:

  1. A legcsodálatosabb, ha a családdal itthon töltjük az időt. 😊 Aztán, ha elengedem a fantáziámat, Avonleaben szeretnék lenni, persze, ha valóság lenne a film. De! Leginkább egy megtisztult új földön, ahol nincs félelem... Jelenések 21:3,4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként igen... :)
      Valahogy nem éreztem át a lelkiségét ennek a kérdésnek. De egyébként erősen igazad van! Az újjáteremtett föld egy jó ötlet. :)

      Törlés