2024. január 18., csütörtök

#258. Sorozat - Túszdráma a Fehér Házban

Sokszor kérdezték már tőlem, hogy mikor van időm sorozatokat nézni. Nos, esténként, vagy amikor vasalok, főzök. Mert máskor nem jut rá idő. Ezért is szoktam - a legtöbbször - 1-2 évados sorozatokat kiválasztani, bár van kivétel. A Blacklisttel, ami a kedvencem  még mindig nem végeztem, mert ott nincs már szinkron, és azért az én angolom nem olyan jó, hogy vasalás mellett azt is figyeljem, hogy mit mond. Arra, hogy leüljek feliratos sorozatokhoz, ahhoz aztán végképp nincs időm. Pedig sokat kinéztem már. :)

Biztosan észrevettétek, hogy mostanában sok sorozatról írok. Ezek olyanok, amiket évekkel ezelőtt láttam, de elfelejtettem írni róla, vagy írtam már egy bejegyzést, csak nem osztottam meg. Most próbálom pótolni, mert azért vannak jó sorozatok. 

Ez nem az. :(  Gondoltam, megnézem ezt. 

Az a címe:  TÚSZDRÁMA A FEHÉR HÁZBAN (NO EASY DAYS)

de ahogy látjátok, megint nem sikerült jól lefordítani a címet. Általában vannak fenntartásaim az ilyen jellegű filmekkel, az egyik, ami nagyon tetszett nekem, és a Fehér Házban játszódik, az a Gyilkosság a Fehér Házban, és Wesley Snipes játszik benne. Na, az jó volt. Ez meg nem annyira.


A történet nagyon gagyi és egyszerű volt:

Az elnök lányát elrabolja egy brit zsoldos katona, aki váltságdíjat követel. Az egyetlen remény arra hogy megmeneküljön, egy lázadó haditengerészeti kommandós.

Én ezt a Sorozatbarát oldalon láttam.

Persze, próbálták érdekessé tenni, és lehetett volna érdekes is, de szerintem a rossz fiút játszó Simon Phillipsen kívül nem igazán sikerült a többieknek. Még a főszerepet játszó Sean Brosnan sem volt jó, pedig lehetett volna, hiszen Pierce Brosnan fia. Ha megnézitek, hasonlít is rá. 

Ami viszont jó volt, hogy Varga Gábor szinkronizálta a rossz fiút játszó Simon Phillipsent. És Varga Gábor lett nekem most a kedvenc szinkronhangom. Nekem most ő a NAGY kedvenc.Azt hiszem egyszer erről is írok, mármint a szinkronhangokról, mert nagyon szeretem a jó magyar szinkront.

Mindenesetre megnéztem, és valószínűleg terveztek 2. évadot, de nem lett belőle semmi. Sok minden úgy is maradt, meg lógott a levegőben, hogy kivel mi lesz, de van ez így. 

Az én véleményem szerint gyengécske volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése