2024. január 25., csütörtök

#260. Előszoba, amire vágyom

Igazából még mindig "rajongok" a lakberendezési oldalakért, újságokért és bármiért, ami ezzel kapcsolatos. És mostanában újra rákattantam. Már amikor van egy kis időm. :)
 
Az előszoba, amire vágyom... Mert hogy nekem olyan nincs. De erről már írtam, és még mindig sokat gondolok arra, hogy bárcsak lenne. Így marad az álmodozás, hogy egyszer majd lesz. 
Bár van a házban egy hely, ahová letesszük a kabátot, meg a cipőt, de nekünk is ennyi. Pedig nem ennyinek kellene lennie. 

Álmaimban, amikor majd lesz új házunk, ott lesz rendes előszoba, ahol hangulata lesz annak, ha valaki bejön hozzánk. Remélem. 
És mert nagyon szeretem az előszobákat, mindig, ha találok valahol és tetszik, késztetést érzek arra, hogy megosszam. 

Emelet nem kell, de egy kutyának azért örülnék. Most Zsófimnak ez lett az új ötlete, de még nincs megvalósítás alatt. Gumicsizmáink sincsenek, de ennek olyan egyszerű hangulata van, és ráadásul milyen nagy előszoba!

entryway-sunshine-1109-de.jpg

Gondolom rájöttetek, hogy  nem a csizmák miatt választottam, hanem az egyszerűsége miatt, és azért, mert fa. Imádom a fa dolgokat, azokat, amik ebből a természetes anyagból vannak. Olyan különleges hangulatuk van. 

Mondjuk nálam biztos egyik sem lenne ennyire minimalista.

entry-with-cowboy-boots-hat-north-carlonia-home-0512-mdn.jpg

pure-and-simple-pine-shelf-0213-lgn.jpg

a-life-more-ordinary-salvaged-wood-walls-1112-lgn.jpg

white-mudroom-Very-Picture-of-Rugged-Refinement-0212-QQye5a-lgn.jpg

A fotók a countryliving oldalról vannak. Csak kattintsatok rá, és biztos vagyok benne, hogy ti is elvesztek benne, ahogy én. Nagyon magával ragadó az egész.

Ugye szerintetek is? 

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése