2024. augusztus 18., vasárnap

Soha ne add fel nap – augusztus 18.

Soha ne add fel nap – augusztus 18.
A Soha ne add fel nap augusztus 18-án van, és azért vagyunk itt, hogy megmutassuk, hogyan ünnepelheted ezt a napot csodálatos módon. Tudtad, hogy a motiváció fogalmát és az emberi agyra gyakorolt ​​hatását az ősi civilizációk tanulmányozták? Az emberek mindig többet értek el, mint gondolták, puszta akaraterővel. Köztudott, hogy megfelelő motivációval hegyeket lehet mozgatni. Ezért jött létre a Soha ne add fel nap. Ez a nap arra emlékeztet bennünket, hogy kövessük álmainkat, és soha ne adjuk fel azokat. Az emberek úgy ünneplik ezt a napot, hogy motiválják magukat és a körülöttük lévőket, hogy folytassák a darálást, amíg el nem érik, amit akarnak.

Az a tény, hogy a megfelelő gondolkodásmód rendkívüli eredményeket hozhat, és felülmúlja képességeinket, évezredek óta jól ismert az emberek előtt. Ezért említette Platón a negyedik században, hogy "az értelem a fejben van, de a bátorság a mellkasban és az étvágy a hasban" Az ókori görögök úgy gondolták, hogy a test "vágyai, örömei és fájdalmai" a motiváció kulcsfontosságú összetevői. az emberekben. A reneszánsz idején René Descartes különbséget tett a motiváció aktív és inaktív összetevői között, és azt állította, hogy az akaraterő legyen a motiváció elsődleges mozgatórugója.
 
Derek Reymonds a 400 méteres verseny közepén elszakította a combizomját. Bár Reymondsnak elviselhetetlen fájdalmai voltak, felállt és a célba ugrott. Édesapja is elkísérte, aki a lelátóról ugrott a pályára, miután látta, hogy fia fájdalmat szenved. Lehet, hogy Reymonds nem nyerte meg a versenyt, de milliók szívét hódította meg világszerte azzal, hogy rendkívüli akaraterőt mutatott be a viszontagságokkal szemben.
 
Az 1970-es években Sylvester Stallone küszködő színész volt. Miután megírta a „Rocky” forgatókönyvét, sok rendezőhöz fordult, akik elégedettek voltak a forgatókönyvvel, de nem voltak hajlandók a főszerepet kijelölni. Bár jó összeget ajánlottak neki, Stallone ragaszkodott ahhoz, hogy feltétele legyen, hogy megkapja a szerepet. Stallone végül megkapta a szereposztást, Rocky pedig 1976-ban elnyerte a legjobb film Oscar-díját.
 
Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger, Steve Jobs és Lakshmi Mittal milliárdosok, akikben egy dolog közös: az elhatározás, hogy soha nem adják fel. A Soha ne add fel nap mindannyiunk hősének szól. Azért hozták létre ezt a napot, hogy bátorítsuk magunkat és másokat, hogy soha ne adják fel, amikor a helyzet nehéz lesz, és hogy leküzdjük az élet kihívásait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése