2024. augusztus 22., csütörtök

#358. Szív = Szeretet

Szeretem a szíves dolgokat, keresem, és gyűjtöm őket. 

A gyerekeimmel, főleg Katával az a játékunk, hogy minél több olyan dolgot keresünk, ami hasonlít egy szívhez, szív formája, alakja van, vagy szív jellemzi azt, esetleg szív alakú. Katának alapvetően tele van a szíve szeretettel.  Nagyon kedves természet, bár most kamaszodik, úgyhogy vannak azért nehezebb, vagyis inkább érdekesebb pillanatok. De természetben és kedvességben ő az, akinek ez fontos, vagy aki figyelemmel kíséri a dolgokat. Ő aztán nem mondható kőszívűnek.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A dolgozataira is apró szivecskéket rajzol, leginkább azoknak a tanárainak, akiket szeret.

És ez az egyik kedvenc bibliai ige, ami eszembe jutott.

Áhítat 2015. március 06.

Nagyon fáradt vagyok. Nem igazán volt időm pihenni a nyáron, sok minden volt. Lelkileg megterhelő tanév és nyár is volt. Sok minden történt, amiről nem beszélek, mert még nem akarok. Talán majd egyszer, később. És a jövő héten már menni kell. Meg kell mondjam, hogy minden ellenére, várom. Várom úgy, hogy halvány lila gőzöm nincs arról, hogy melyik osztályban leszek, hova megyek, mit fogok csinálni. Elég izgalmas így, mert én olyan típus vagyok, aki szereti előre tudni a dolgait.

Annyit kértem a főnökömtől, hogy már nem igazán szeretnék az autista gyerekkel együtt dolgozni. Ez gond lesz az osztály miatt, de remélem, hogy megoldódik, vagy valamit tesznek érte. Nagyon megromlott a kapcsolat köztünk, aminek sajnos sok összetevője volt. Azt kell mondjam, hogy egy elég csúnya év van mögöttünk, minden tekintetben. Engem eléggé megviselt. Szerintem jó vagyok abban, amit csinálok, és szeretem is a munkámat, de van egy határ, amit nem tűrök tovább. És ez most eljött.

Meglátjuk. Mindenesetre már beszereztem egy csomó macskás-és mindenféle matricát, amit előszeretettel szoktam osztogatni. Meglátjuk mi lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése