2024. június 18., kedd

#331. Sorozatajánló - Rejtjelek

 Úgy emlékszem, hogy erről a sorozatról már írtam egyszer, és azt, hogy tetszett. ITT.

És úgy emlékszem, hogy akkor elég lelkes voltam, de arra is emlékszem, hogy nem láttam végig a sorozatot. Most, 5 évvel később újra megnéztem, és be is fejeztem. Már nem vagyok annyira lelkes. Az 1-2 évad nagyon jó volt, tetszett, mert ötletes volt, de a vége már számomra elég kínszenvedés. Pedig jól indult. 

És még az sem lelkesített, hogy Sullivan Stampleton játszott benne, akit egyébként kedvelek. Meg Jaimie Alexander, aki a Thor-filmekben is feltűnt. 

A Time Square-en, egy nagy sporttáskában egy súlyos amnéziában szenvedő nőt találnak. Hátán az egyik tetoválás egy név: "Kurt Weller FBI". A nő testét tetőtől talpig kisebb-nagyobb tetoválások borítják, amik jelentését apránként sikerül megfejteniük a nyomozóknak - egy idő után a nő bevonásával, akinek eszébe jut egy-egy emlék.Kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó, sokszor még csak tervezett bűntény körülményeire utal, és amik révén egyre közelebb kerülnek annak megfejtéséhez is, hogy ki is a rejtélyes nő.

Az ötlet jó, és érdekes is volt, meg akciódús, de a 4-5. évadot már csak végigszenvedtem. És a vége sem tetszett annyira. Mármint a befejezése. De azért mindenképpen ajánlom azoknak, akik szeretik az izgalmas akciókat. Én sokszor belelapoztam, mert egy idő után úgy éreztem, hogy teljesen kiszámítható.

A kedvenc szereplőm egyébként a kép bal oldalán található Dr. Bordent játszó Ukweli Roach. Szerintem ő volt a legjobb, és tartogat is meglepetést, meg kell mondjam. 

Szóval, ha van kedved, nézd meg! (Én vasalás alatt szoktam ilyesmire időt szánni, vagy podcasteket hallgatok, mert jobban figyelni ilyenkor úgysem tudok. Itt meg ha lemaradsz sem maradsz le semmiről.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése