2024. március 2., szombat

#281. Apró örömök, avagy visszatekintő a múlt hétre

 Folytatódik az Apró örömök sorozatom.

2024.02.24-03.02.


🌷Már jó, hogy tavaszodik, én nagyon élvezem.
🌷Ez a hét is hosszú volt. Még a héten is táppénzen voltam. Volt idő, amikor lelki furdalásom lett volna ezért, de rá kellett jönnöm, hogy ha nem gyógyulok meg rendesen, akkor folyamatosan visszaesek, és az nem lett volna jó. Így sokat pihentem. Talán többet is, mint kellene, de jó volt.
🌷A gyerekeimmel kapcsolatban rájöttem, hogy nagyon jó fejek. Persze, eddig is tudtam, de most valahogy halmozódott.
🌷 Zsófiám készített nekem egy szitakötős tetoválást, mert rendet csináltunk a papírhalmok között, és találtuk. Bevállaltam. :)
🌷 Ráadásul vett nekem egy fülhallgatót. Pirosat, mert szerinte illik hozzám.
🌷Már elmentem egy nagyobb sétára, aminek nagyon örültem. Az ízületeim is úgy gondolták. És közben találkoztam két kolléganőmmel is.
🌷Anyósom rétest sütött, és volt benne krumplis.
🌷 Nimródtól kaptam tulipánokat.
🌷Megtanultam elengedni bizonyos dolgokat, amik szerintem nekem tettek jót. De erről már meséltem, hogy mennyire tanulom és mennyire kell figyelnem rá.
🌷A kertbe is felsétáltunk, ami jó érzés, mert tényleg tudod, hogy hamarosan itt a kertészkedés ideje.
🌷Az egyik séta előtt őzikéket találtunk a kertünkben. Nagyon cukik, meg aranyosak, de évek óta eszik a termésünket, ami miatt nem igazán marad meg semmi a kertünkben. 
🌷Katával készítettünk egy lapbookot - csak egy egyszerűt. Erről a könyvről. Lehetőség van arra, hogy egy-egy könyvet bemutassanak a gyerekek, amit olvastak. Kata sajnos nem az a típus, aki bátran kiáll, de készített egy könyvbemutatós lapbook-szerűt, ami már haladás.
🌷 Minden alkalommal, amikor felmegyek a kertbe, szembesülök azzal, hogy milyen szép helyen élek, noha örökre alföldi maradok a szívemben.
🌷Rügyeznek a fák. 
🌷 Az elmaradhatatlan Ray fotó.

🌷Amikor végre, két hét után egyedül maradsz itthon, és vissza tudsz feküdni az ágyba. Nem aludni, mert az nekem nem megy, de plusz egy órát pihenni. Sokat jelent.
🌷 Elkezdtem egy új sorozatot, majd beszámolok róla.
🌷Kitakarítani a lányok szobáját - elég nagy küldetés, főleg, ha az ember beteg. Ők meg elég trehányak sajnos.
🌷 Hálás vagyok,hogy Férj a férjem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése