2024. március 24., vasárnap

Minden nap ünnep! - 03.24.

 

Minden nap ünnep!
Csokoládéval borított mazsola nap – március 24.
Nem is lehetnénk nagyobb izgatottak, hogy elkezdjük a mai nemzeti csokoládéval borított mazsola nap ünnepségét! Minden év március 24-én ez a finom kis falat kerül a középpontba. Amerika egyik kedvenc cukorkájaként nem idegen a reflektorfényben. Mind a csokoládé, mind a mazsola (szárított szőlő) évszázadok óta létezik, de a kettő kombinációja váltja ki az ünnepet. A csokoládéval bevont mazsola „szüreti” édesség. Ismerjük meg édes történelmüket ma.
A mazsola, a csokoládéval bevont mazsola legismertebb neve, 1927-ben született a Blumenthal Brothers Chocolate Company-nál Philadelphiában, Pennsylvaniában. Ezek és más, a Blumenthal Brothers által gyártott cukorkák népszerűsége Amerika-szerte egyre népszerűbb lett a mozikban ez idő alatt.
A közösségi média kreativitásra ösztönöz minden ember által ismert étel körül. A csokoládéval borított mazsola sem kivétel. Végtelen számú recept létezik desszertekhez, túrókeverékekhez és granolákhoz, elképesztő ötletekkel a cukrásztáblákhoz. Egy egyszerű, de ellenállhatatlan ötlet – csokoládéval bevont mazsolával töltött málna. Ragyogó!
Én nagyon szeretem. Remélem, hogy Te is! 🙂

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése