2024. március 23., szombat

Minden nap ünnep! - 03.23.


Készüljetek fel a túladagoló cukiságra, mert március 23-a az Országos Kölyökkutya Nap! A 2006-ban alapított National Puppy Day egy olyan nap, amikor minden kutyarajongó megünnepelheti a feltétel nélküli szeretetet, és rácsodálkozhat a tagadhatatlanul aranyos szőrgombócokra, amelyek oly sok boldogságot hoznak erre a világra. Bár mindannyian szelídek vagyunk, ha négylábú barátainkról van szó, a mai nap célja az is, hogy felhívja a figyelmet a kölyökkutyákra, és segítse a leendő állattulajdonosokat az örökbefogadás megfontolásában.
 
Az ember legjobb barátját ünnepeljük a Nemzeti Kölyökkutya Napon, március 23-án. A legaranyosabb és legaranyosabb kutyusok reflektorfénybe kerülnek, és ezen a napon megkapják a királyi bánásmódot!
Az alapító, Colleen Paige küldetése, hogy segítse a közvéleményt, hogy felismerje az évente megmentendő kutyák számát. Ez egy kiváló lehetőség arra is, hogy megmutassa kutyája szupermodell oldalát, és plusz ölelést adjon nekik az általuk okozott örömért. Dőljön hát hátra, és engedje át magát az imádnivaló kölyökkutyás fotók végtelen folyamában, de ne feledje, hogy a mai nap lehet a legjobb ürügy arra, hogy a következő legjobb barátként hazahozza saját bolyhos kutyáját!
 
Colleen Paige először a 2004-es Nemzeti Kutya Nappal emelte nemzeti szintre az örökbefogadási tudatosságot, amelyet később New York állam törvényhozása 2013-ban fogadott el. Ezt a napot augusztus 26-án ünneplik, és ezen a napon Colleen örökbe fogadta első kutyáját, „Sheltie”-t. amikor 10 éves volt. Azóta Colleen milliókat inspirált együttérzésével, és világszerte felhívta a figyelmet a rászoruló állatokra. Fényt sugárzott a kutyákra, akik minden nap a személyes védelemért, a bűnüldözésért, a fogyatékkal élőkért, a szabadságunkért és a mi biztonságunkért teszik kockára az életüket.
 
Az Országos Kölyökkutya Nap és a Kutya Nemzeti Napja most remek lehetőség egy kutya örökbefogadására, mivel a menhelyeken általában a nyár környékén van a legtöbb kutya. Mivel naponta 30-40 állat kerül be a menhelyre, szükségünk van a lakosság támogatására, hogy életeket menthessünk, és ezek a nemzeti ünnepek éppen ezt teszik – azáltal, hogy minden évben arra biztatják és emlékeztetik az embereket, hogy örökbe fogadják, adományozzák és szeressék állataikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése