2024. július 19., péntek

Nemzeti Szavak a Barátokkal Napja – július 19.

 Nemzeti Szavak a Barátokkal Napja – július 19.

A július 19-én megünnepelt nemzeti szó a barátokkal napja egy olyan nap, amely a „Szavak a Barátokkall” játékra emlékezik. A játékosoknak tudásuk és kreativitásuk felhasználásával szavakat kell alkotniuk, hogy pontokat szerezzenek. A klasszikus „Scrabble” társasjátékhoz hasonlóan a cél az, hogy szavakat építsünk keresztrejtvény formájában.

A Zynga Publishing elnöke megemlítette, hogy a Szavak a Barátokkal több, mint egy játék, és felülmúlja kultúránkat és nyelvünket. Tavaly a játékról és az általa ihletett ünnepről így nyilatkozott: „Az elmúlt 12 év során egy népszerű alkalmazásból globális szenzációvá nőtte ki magát, és izgatottan várjuk, hogy rajongóinkkal együtt ünnepelhessük ezt az első éves nemzeti napot és fesztivált. a játék, amit mindannyian szeretünk.”
 
A 2007-ben alapított, San Franciscó-i székhelyű cég a szórakoztatóipar nemzetközi piacvezetője. A „Nemzetközi Szavak a Barátokkal” interaktív játékot sok játékos élvezte világszerte. Ma már több mint egymilliárd ember vett részt és játszott a Zynga többi franchise játékában. Ezek a játékok több mint 150 országban érhetők el, és számos közösségi média platformon és mobileszközön is megtalálhatók.
Ez a mulatságos és egyedi ünnep tavaly egy 14 napos fesztivállal kezdődött, amely izgalmas játékokat, kihívásokat, eseményeket és nyereményjátékokat tartalmazott, hírességekkel és influencerekkel, akik rajongóikkal együtt vesznek részt a versenyeken. Július 19. és július 25. között a játékosok csatlakozhattak a „Válaszd oldalad” nevű közösségi versenyhez, ahol minden mérkőzésen két csapat mérkőzik meg a pontgyűjtésért. Mindkét csapat nyereményt nyert a hét végén, a második és egyben utolsó héten pedig a szurkolókat, hogy játsszák a játék egyjátékos hangulatát. A kéthetes esemény legnagyobb része az volt, hogy a rajongók a nyereményjátékon keresztül készpénzre válthatták kívánságaikat. Az ünnep továbbra is magával ragadó élmény és minden szempontból szórakoztató nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése