2024. július 27., szombat

Vidd el a szobanövényedet sétálni nap – július 27.

 Vidd el a szobanövényedet sétálni nap – július 27.

 

Emlékeztek, amikor a Szeleburdi családban sétálni vitték a filodendront? Na, valami hasonló van ma is!
 
A július 27-i Vigye el a szobanövényét sétálni napon valószínűleg olyan emberekkel találkozhat, akik cserepes növényeket cipelnek a karjukban vagy babakocsiban. Büszke növényszülőkről van szó, akik csak a legjobb gondozást szeretnék biztosítani szobanövényeiknek. Vigye el a szobanövényét sétálni A nap fantasztikus nap Önnek és szobanövényeinek a mozgásra. Lehetővé teszi, hogy kötődjön a növényeihez, és gondoskodjon róluk, hogy elérje maximális potenciálját. 
 
 Ezen a napon a lelkes növénytermesztők kiviszik beltéri növényeiket a szabadba sétálni, hogy a nyári napokon további napfényben részesüljenek. Útközben a szobanövények hozzászoknak a környékükhöz, ahogy új környezetbe kerülnek. A vigye szobanövényét sétálni nap története  
 
A beltéri kertészet az ókorig nyúlik vissza, a korai görögök és rómaiak úttörő szerepet játszottak a beltéri cserepes növények termesztésében. A régebbi civilizációk, mint India, az ókori Egyiptom és Kína is használtak cserepes növényeket, de leginkább az udvarokban és a szabadtéri terekben. 
 
Később, a 17. században a szobanövények termesztésének gyakorlata akkor kapott lendületet, amikor Sir Hugh Platt, egy angol mezőgazdasági hatóság írt a növények beltéri termesztésének lehetőségéről. Nem sokkal ezután az emberek egész Angliában üvegházakat és üvegházakat építettek, hogy bemutassák egzotikus növényeiket. 
 
A Sétálj el a szobanövényeddel A napot Thomas és Ruth Roy hozta létre. Ez egy szerzői jogvédelem alatt álló ünnep, vagyis ha ezt a napot szándékozik pénzgyűjtésre fordítani, először értesítenie kell az alkotókat, és meg kell állapodnia. Ezt az ünnepet eredetileg Chase Eseménynaptárában nyomtatták ki. A Vigye el a szobanövényét sétálni nap alkotóinak célja, hogy segítsenek az embereknek egészséges környezetet teremteni szobanövényeik számára. Ezen túlmenően a séta a növényeket érzékelteti a helyzetükben bekövetkezett változást, és erősebbé teszi őket.
 
Úgy tartják, hogy a növényeknek van egy érzékük arra, hogy ismerik környezetüket, ezért a környezetük időnkénti megváltoztatása egészséges számukra. Ha szobanövényeit sétálni viszi, növeli a megértés és a jólét érzését. Tehát, ha azt látja, hogy szomszédja az utcán vagy a parkban babakocsiban tolja a szobanövényét, ne ijedjen meg. Egyszerűen az üzem legjobb érdekeit nézik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése