2024. július 7., vasárnap

#339. Sorozatajánló - Elementary, amit megint rosszul fordítottak

Mindig fenntartásaim vannak a feldolgozásokkal és azokkal a filmekkel, sorozatokkal, akik klasszikusból próbálnak fel-vagy átdolgozni. 

Sok-sok évvel ezelőtt néztem ezt a sorozatot, csak most jutott az eszembe, hogy nem is írtam róla. Kétszer is megnéztem, mert nagyon tetszett. Nem az a tipikus Sherlockos feldolgozás. Egy kicsit más, és nekem ez tetszett a legjobban, eltekintve a régi, klasszikustól. Talán, mert Johnny Lee Millert szeretem, és jó színésznek tartom.  

A cím fordítása megmosolyogtat, mert az Alapvető nem lehet Sherlock és Watson, de értem én...

Történet:

Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel.A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes (Johnny Lee Miller) könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson (Lucy Liu) közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni

 
 Szerintem jó sorozat, én nagyon ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése