2024. március 9., szombat

#286. Apró örömök, avagy visszatekintő a múlt hétre

  Folytatódik az Apró örömök sorozatom.

2024.03.03-09.
 
Az élmények, örömök tovább folytatódtak...
 
💚 Végre mentem dolgozni. Azt nem mondom, hogy teljesen meggyógyultam, mert bár elég jó állapotban vagyok, az ízületeim azért nehezen állnak vissza a régi, rendes kerékvágásba. De azért próbálkozunk. 
💚 Mangót enni nagyszerű dolog. Az egyik kedvenc gyümölcsünk Katával. 
💚 Volt pár nap, amikor jó idő volt, Férj kint tevékenykedett a kertben, és Kata segített neki. Bevállalta a metszést. :) Nagyon cuki volt. 
💚 Ezen a héten Férj szabadságon volt, és nemcsak a kertben haladt, hanem itthon is minden nap főzött valami finomat. Eddig is teljesen oda voltam érte, de ilyenkor mindig és újra. Nemcsak a főzés miatt, hanem úgy általában. 
💚 Sétáim alkalmával rendszeresen találkozom macskákkal. Annyira jó fejek voltak itt ezek ketten. 

💚 Anyósom a múlt héten készített rétest, és mondtam is neki, hogy ez egy nagyon jó ötlet volt. Az összes krumplist befaltam. :) Nagyon szeretem.
💚 Idén is megrendezték az Országos Diákolimpiát, ahol az iskolánk csapata indult. Nimród és a fiúk ezen a versenyen I. helyezést értek el, ami azt jelenti, hogy mennek az országos versenyre. Tavaly egyéniben volt ott, most meg csapatban. Jó ez így a 8. osztály befejezéséhez!
💚Persze, hogy van elmaradhatatlan Ray fotó! 
💚 És kilátás a kertünkből.
💚 A csütörtöki nap volt életem egyik legrosszabb napja. Úgy éreztem, hogy bárcsak soha nem történt volna meg. Nagyon sok stressz ért aznap egyszerre, és olyan dolgok miatt, amiket te nem tudtál befolyásolni, vagy csak egyet, és mégis te voltál a hibás. Olyan dolog miatt toltak le, ami tényleg nem a te hibád. Én elég nehezen viselem az ilyesmit, mert alapvetően konfliktuskerülő vagyok, és mindig figyelek arra, hogy próbáljak ne hibázni.
Ráadásul eltévesztettem egy fontos dátumot, vagyis inkább időpontot, ami miatt még rosszabb lett az a napom. 
💚 Nimród sok jó jegyet kapott a héten, Kata meg nem túl jókat. Talán elfáradt. Mondjuk megértem. 
💚 Nagyon szeretem, ahogy a kályhában ég a tűz.
💚 Felköszöntöttük a sógoromat, aki Zoltán. 
💚 A gyerekektől kaptam cukiságokat nőnapra. 
💚 Szombaton a fehérvári gyülekezetben voltunk, gyerekszombaton. Ézsau és Jákob történetét dolgoztuk fel. Nagyon jó volt, és nagyon izgalmas. Jól éreztük magunkat.
💚Délután még elmentünk Férjjel sétálni egyet. 5 km-t, amit elég jól viseltek a lábaim. De úgy gondolom, hogy muszáj kicsit erőltetni. Szeretek sétálni, és szeretnék újra formába lendülni.

Boldog új hetet kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése